به گزارش خبرنگار مهر، درخشان در مراسم فرود دو فروند هواپیمای تک موتور در فرودگاه کیش، بیان داشت: به همت شرکت توسعه بندر و فرودگاه کیش و حمایت مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش مقدمات تاسیس مرکز آموزش هوانوردی و راه اندازی ایر تاکسی با استفاده از هواپیماهای سبک تک موتوره و و دو موتوره جهت جهت خدمات دهی آموزشی و تفریحی با فرود ٢ فروند هواپیمایی تک موتوره از مقصد شیراز در فرودگاه بین المللی کیش فراهم شد.
وی افزود: پیشنهاد طرح تاسیس مرکز آموزش هوانوردی در کیش مطرح شد و برای عملیاتی شدن این طرح بررسی های مقدماتی و بازدید از باند پالاگلایدر کیش در دستور کار قرار گرفت و با حضور کارشناسان و متخصصین امر باند پالاگلایدر کیش علی رغم تعطیلی چندین ساله با اندکی ترمیم و خط کشی و تجهیز تأسیسات مورد نیاز برای راه اندازی مرکز آموزش هوانوردی مهیا شد.
وی عنوان کرد: با تاسیس این مرکز و استقرار اساتید زبده هوانوردی کشور ضمن ارائه آموزش خلبانی به علاقمندان امکان استفاده خدماتی و ایر تاکسی جهت تردد تجار و حتی ایجاد آمبولانس هوایی جهت انتقال مصدومان بدحال به شهرهای دارای امکانات بیشتر چون شیراز و بندر عباس فراهم خواهد شد.
وی از دیگر جذابیت های این مرکز را ایجاد خط هوایی گردشگری میان کیش و هندورابی و خط گشت تفریحی بر فراز جزایر إلحاقی کیش عنوان کرد و افزود: ایجاد پارکینگ و آشیانه تعمیر و نگهداری هواپیماهای سبک در کیش به جهت هزینه های تجمیع شده و سهولت واردات قطعات مورد نیاز بدون نیاز به پرداخت هزینه های سنگین گمرکی از دیگر شرایط مناسب این مرکز است.
عباس نوربخش مدیر کل دفتر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به نیابت از مدیر عامل سازمان ضمن اعلام حمایت جدی و همه جانبه مدیریت سازمان از تاسیس و راه اندازی باشگاه و آموزشگاه هوانوردی کیش طرح فوق را در ابعاد مختلف چون توسعه گردشگری ایجاد هاب آموزش هوانوردی و ایرتاکسی مهم ارزیابی کرد.
وی افزود: دکتر انصاری لاری جهت فراهم کردن شرایط و امکانات لازم و عملیاتی شدن هرچه سریع تر این پروژه مهم تاکید دارند.
کاپیتان جدیدی موسس مرکز آموزشی خلبانی در جزیره یش در ادامه به وجود بیش از ١٠٠ فروند هواپیمای سبک با مالکیت شخصی در کشور اشاره کرد و گفت: عنایت به تصریح قوانین هوانوردی و سهولت آموزش و دریافت مجوزهای خلبانی با هواپیماهای تک موتور و دو موتور می توان کیش را به پایلوت و مرکز هوانوردی جنوب کشور تبدیل کرد که ابعاد گردشگری و تجاری و خدماتی آن بی نظیر و اثر بخش خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد:در تمام ایام شبانه روز از هواپیماهای اولترالایت می توان استفاده کرد و امکان آن برای منطقه گردشگری چون کیش ضروری است و همکاری با دانشگاه علمی کاربردی جهت صدور مدارک و گواهی نامه های معتبر مکمل پیاده سازی این پروژه مهم است.
کاپیتان جدیدی عنوان کرد: پلن بعدی استفاده از اساتید و مدرسان مجرب خارجی برای ارتقا این مرکز آموزشی است.
کاپیتان بهادری استاد ارشد خلبانی با هواپیماهای سبک و نیمه سبک شرایط تهیه، خرید و قیمت هواپیماهای سبک در کشور را با کسب و دریافت مجوز و گواهی نامه های لازم را عنایت به قوانین جدید هواپیمایی کشوری بسیار سهل و هزینه آن را قیمتی مابین ٦٠ الی ١٣٠ هزار یورو نسبت به کلاس هواپیماها اعلام کرد.
وی دوره آموزش خلبانی با هواپیماهای سبک را ٣ الی ٦ ماه و هزینه های آموزش را نسبت به درجه و کلاس گواهی خلبانی با همراه و تجاری را مبلغی بین ٢٠ الی ٤٠ میلیون تومان اعلام کرد.
وی تأسیس آشیانه نگهداری و سرویس دهی و انجام تعمیرات دوره ای هواپیماهای اولترالایت در کیش را نسبت به سایر فرودگاه ها بسیار به صرفه و اقتصادی عنوان کردند و هزینه آن را برای یک هواپیما بین ۱/۵ الی ۲ میلیون تومان برای هر ماه نگهداری و چک های دوره ای ذکر کرد.
پس از انجام پرواز آزمایشی هواپیماهای تک موتوره در باند فرودگاه کیش تعداد کثیری از اصحاب رسانه جهت بازدید و تهیه گزارش از امکانات و تاسیسات و فرودگاهی هندورابی عازم جزیره فوق شدند.
نظر شما