پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۰۰

در راستای افزایش ایمنی عزاداران صورت می گیرد ؛

صدور دستورالعمل ایمنی ویژه مساجد و تکایای تهران

صدور دستورالعمل ایمنی ویژه مساجد و تکایای تهران

سخنگوی سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی تهران گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری ، نیروهای آتش نشان از تمامی اماکن مذهبی شامل مساجد ، حسینیه ها و تکایا ، بازدید و نسبت به تجهیز این محل ها به خاموش کننده های آتش اقدام می شود.

فتح الله تیموری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پس از بازدید نیروهای آتش نشانی از محل های مذکور ، در صورت نیاز این اماکن مذهبی به تجهیزات ایمنی نسبت به صدور دستورالعمل های ایمنی، کنترل دستگاه های خاموش کننده و خرید تجهیزات ایمنی اقدام می شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر این ، در صورت معرفی و ثبت نام در سازمان آتش نشانی تهران نسبت به تجهیز اماکن و تکایای مذهبی جدید التاسیس نیز اقدامات مقتضی صورت گرفته و حداقل همکاری این سازمان در جهت ایمن سازی این اماکن بازدید از محل های معرفی شده و تحویل خاموش کننده است.

سخنگوی سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی تهران در رابطه با آمار خاموش کننده های تحویلی میان حسینه ها و تکایای مذهبی در محرم سال گذشته ، یادآور شد: در سال 84 ، تعداد 7 هزار خاموش کننده در 5 منطقه عملیاتی این سازمان شامل 4 هزار و 67 محل شناسایی شده اعم از اماکن مذهبی ، حسینه ها ، تکایا توزیع شده و محرم امسال نیز در صورتی که هر یک از این محل های تعیین شده فاقد این تجهیزات بوده و یا جدیدالتاسیس باشند ، از سازمان خاموش کننده تحویل می گیرند.

کد خبر 434838

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha