به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «آوی گبای» رئیس حزب کار رژیم صهیونیستی در پست توئیتری خود اذعان کرد که دولت این رژیم در برابر بادبادکهای آتش زایی که از سمت نوارغزه و توسط گروه های مقاومت به سمت اراضی اشغالی فرستاده می شود شکست خورده است.
وی افزود: ما هواپیماهای «اف ۳۵» و «اف ۱۶» و نیز سامانه موشکی گنبد آهنین و زیردریایی های بسیار گران قیمت در اختیار داریم و در جنگ سایبری هم در جهان بسیار پیشرفته هستیم و ارتش قدرتمند و رئیس ستاد مشترک قوی داریم اما کابینه امنیتی خوبی نداریم که تصمیمات مناسبی اتخاذ کند و از همین رو، در برابر بادبادک های آتش زا شکست می خوریم.
این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که این رژیم در جنگ طولانی مدت با جنبش حماس قرار دارد.
بادبادک ها و بالون های آتش زا یکی از ابزارهای مقاومتی جوانان فلسطینی برای وارد کردن خسارت های مادی سنگین به رژیم صهیونیستی در واکنش به سرکوب تظاهرات های مسالمت آمیز حق بازگشت است که از تاریخ ۳۰ مارس گذشته آغاز شده اند. این عملیات ها تاکنون خسارت های زیادی به رژیم صهیونیستی و مراتع و مزارع شهرک نشینان صهیونیست در شهرک های اطراف نوارغزه وارد کرده است و این رژیم با وجود بسیج تمامی امکانات نتوانسته است جلوی ارسال این بادبادک ها و بالون های آتش زا را بگیرد.
نظر شما