پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۲۹

رئیس تأمین اجتماعی بشرویه:

۷۰ میلیارد ریال به بیمه شدگان تأمین اجتماعی در بشرویه پرداخت شد

۷۰ میلیارد ریال به بیمه شدگان تأمین اجتماعی در بشرویه پرداخت شد

بیرجند- رئیس تأمین اجتماعی بشرویه گفت: در سال گذشته مبلغ ۷۰ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال در قالب تعهدات بلند مدت به بیمه شدگان، از کارافتادگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هلالی صبح سه شنبه در دیدار کارکنان تامین اجتماعی شعبه بشرویه با امام جمعه و فرماندار بشرویه، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۰ هزار و ۵۸۲ نفر از جمعیت بشرویه که معادل ۴۳ درصد جمعیت این شهرستان می باشند از خدمات و حمایت های تأمین اجتماعی برخودار هستند.

وی بیان کرد: از این تعداد سه هزار و ۹۵۲ نفر بیمه شده اصلی و ۴۸۳ نفر مستمری بگیر هستند.

رئیس تأمین اجتماعی بشرویه به پرداخت تعهدات بلند مدت و کوتاه مدت اشاره کرد و گفت: در سال گذشته مبلغ هفتاد میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال در قالب تعهدات بلند مدت به بیمه شدگان، از کارافتادگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان پرداخت شده است.

پرداخت ۳ میلیارد ریال مقرری بیمه بیکاری

هلالی اضافه کرد: از این میزان مبلغ یک میلیارد و ۷۱۹ میلیون ریال بابت تعهدات کوتاه مدت و سه میلیارد و ۱۷۱ میلیون ریال نیز به عنوان مقرری بیمه بیکاری به بیمه شدگان پرداخت شده است.

وی همچنین از پیگیری برای اخذ مجوز ساخت شعبه بشرویه نیز خبر داد و گفت: زمین برای شعبه خریداری شده است و پیگیر اخذ مجوز ساخت برای آن هستیم و امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد ساخت وساز ساختمان جدید برای این شعبه باشیم.

در این دیدار فرماندار بشرویه نیز ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی از زحمات و تلاش های کارکنان تامین اجتماعی تقدیر کرد و کیفیت خدمات رسانی در اداره تامین اجتماعی بشرویه را مطلوب و رضایت بخش دانست.

کد خبر 4349157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha