به گزارش خبرگزاری مهر ، این آیین به مناسبت انتخاب فرهنگسرای دانشجو به عنوان برترین فرهنگسرای شهر تهران در یک ماه جشن کتاب تهران برگزار شده بود .
جشن کتاب تهران مجموعه ای از فعالیتهای متنوع فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران بود که به منظور ترویج کتابخوانی و تجلیل از دست اندرکاران عرصه کتاب ، به مدت یک ماه از آغاز هفته کتاب و کتابخوانی تا روز ملی پژوهش ، برگزار شد .
در این مدت فرهنگسرای دانشجو توانست با برگزاری مسابقات شهری ، انتشار نشریات موضوعی و کمک به برگزاری آیین های تجلیل و بزرگداشت ، رتبه اول فرهنگسراهای شهر تهران را به خود اختصاص دهد .
تعدادی از نوآوری های فرهنگسرای دانشجو در طی جشن کتاب تهران ، برگزاری اولین جشنواره " طعم ملس کتاب " ویژه معرفی کتاب ، برگزاری مسابقه " زرشک زرین کتاب " با هدف شناخت بدترین کتابهایی که مردم خوانده اند ، مسابقه " بهترین کتابی که ساخته ام " برای آشنایی عملی دانش آموزان با چرخه تولید کتاب ، برگزاری نمایشگاههای کتاب با تخفیف بالا در مراکز فرهنگی و دانشجویی شهر تهران و انتشار چهار شماره از دو هفته نامه " روشنا " ویژه معرفی و نقد تازه های بازار کتاب بود .
سرشار رئیس فرهنگسرای دانشجو ، درمراسم تجلیل ازدست اندرکاران " جشن کتاب تهران " گفت : سرانه خرید کتاب در ایران ، ماهانه از چهارصد تومان کمتر است و این زنگ خطر جدی ای برای نسلهای آینده محسوب می شود . جشن کتاب تهران فرصت خوبی برای شهروندان تهرانی بود تا با کتاب ، انس بیشتری پیدا کنند .
رئیس فرهنگسرای دانشجو اظهار داشت : هرگاه هر خانواده ایرانی یک شب در هفته را کتاب خوانی دسته جمعی اختصاص دهد ، می توانیم بگوییم که کتاب " یار مهربان " ما شده است .
سرشار افزود : زندگی دانشجویی با کتاب عجین است و امیدواریم که مجموعه فعالیتهای فرهنگسرای دانشجو در زمینه کتاب ، همچنان تداوم داشته باشد چرا که وظیفه همه ما ، تلاش در جهت عینیت بخشیدن به این شعار بزرگ است که " اسلام پرچمدار کتابخوانی است "
در پایان مراسم ، با حضورمومنی معاون آفرینش و اجرای فرهنگسرای دانشجو ، تقدیرنامه و هدایایی تقدیم پانزده نفر ازدست اندرکاران جشن کتاب تهران در فرهنگسرای دانشجو شد .
نظر شما