به گزارش خبرنگار مهر، احمد طهرانی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خمین، اظهار کرد: در ارائه شاخص های سلامت جامعه باید آمارهای واقعی گزارش شود، چرا که بعضی از تناقضات و تعارضات در آمارها نسبت به واقعیت های جامعه مانع اتخاذ تصمیم و برنامه ریزی صحیح می شود.
فرماندار خمین با بیان اینکه اجتماعی شدن سلامت نقش محوری در ارتقای شاخص های سلامت جامعه دارد، افزود: نیاز است از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و تشکل های غیر دولتی در فرهنگ سازی و اطلاع رسانی حوزه سلامت بهره گیری شود.
وی با اشاره به اینکه اجرای مولفه های سلامت در جامعه نیازمند مشارکت و عزم همگانی است، ادامه داد: تهیه و تدوین سند امنیت غذایی نقش مهم در تعیین شرح وظایف دستگاه ها در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی دارد و در این سند ساز و کارهای هر دستگاه و سازمان تعریف و مشخص می شود.
فرماندار خمین تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان تنها ۲۵ درصد در تامین سلامت جامعه نقش دارد و ۷۵ درصد را دستگاه و متولیان حوزه سلامت و مردم برعهده دارند، بنابراین نیاز است، خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری، در جامعه تبیین و ترویج گردد.
طهرانی با اشاره به مصرف قلیان و کالاهای آسیب رسان بیان کرد: سیاست گذاری و برنامه ریزی دقیق علمی و کارشناسی در راستای حساسیت مصرف و ممنوعیت عرضه و تبلیغ این نوع کالاها در دستور کار قرار گیرد.
وی تشکیل سرای سلامت محلات را در اجتماعی شدن سلامت، مهم ارزیابی کرد و افزود: نهادینه شدن فرهنگ خودمراقبتی، پیشگیری از بیماری ها و آموزش به مردم در تامین امنیت غذایی و آسیب های حوزه سلامت در کانون های سلامت محلات مد نظر قرار گیرد.
نظر شما