۲۸ تیر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۶

از سوی سازمان لیگ فوتبال؛

کارت بازی بازیکنان تیم فوتبال سپیدرود صادر شد

کارت بازی بازیکنان تیم فوتبال سپیدرود صادر شد

رشت- کارت بازی بازیکنان تیم فوتبال سپیدرود رشت به مالکیت «محمدنوین» برای حضور در لیگ برتر فوتبال از سوی سازمان لیگ فوتبال صادر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که تنها هفت روز به آغاز فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال مانده سازمان لیگ فوتبال ایران اقدام با صدور کارت بازی بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال سپیدرود رشت به مالکیت «محمد نوین» کرد.

 این درحالی است که از سوی دیگر «جوادتن زاده» مدعی مالکیت این باشگاه بوده و اقدام به بستن قرارداد با «علی نظرمحمدی» به عنوان سرمربی و چند بازیکن دیگر کرده است. البته لازم به ذکر است که دعوای این دو طرف در حال حاضر در دادگاه شهر رشت درحال پیگیری است.

گفتنی است براساس شنیده ها امروز بازیکنان و مربیان تیم سپیدرود به مالکیت جواد تن زاده برای ثبت قرارداد خود به هیئت فوتبال استان گیلان مراجعه کرده اند که این ثبت صورت نگرفت.

کد مطلب 4351714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha