به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در مراسم اولین جشنواره پژوهشهای برتر مالیاتی و مالیه عمومی با تاکید بر ارج نهادن به مفهوم پژوهش بهخصوص در زمینه مالیات با بیان این که در بحث پژوهش ، همواره مسائل، مشکلات و موانع بررسی می شود، تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی کشور وظایف مهمی بر اساس برنامه چشم انداز 20 ساله و برنامه های عمرانی بر عهده دارد بنابراین برای انجام آن محورهای اجرایی را برای خود مد نظر قرار داده است.
علی اکبر عرب مازار فرهنگ سازی مالیاتی را از محورهای اصلی سازمان امور مالیاتی کشور دانست و اظهار داشت: فرهنگ سازی مالیاتی ابعاد گوناگونی دارد که در همین راستا اقدام به ایجاد یک مرکز اطلاع رسانی کردهایم.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور از جمله موانع بر سر راه تحقیقات را کم بودن اطلاعات و آمار مالیاتی دانست و تصریح کرد: برخی اطلاعات مالیاتی محرمانه، برخی اطلاعات داخلی سازمان است که تحقیقات را با مشکل مواجه می کند.
وی از اقدامات سازمان امور مالیاتی را تلاش در راستای تسهیل امر پژوهش مالیاتی دانست و افزود: بحث فرهنگ پژوهش در کشور جدید است اما فعالیت های پژوهشی جز کالاهای اساسی است که به آنها یارانه پرداخت می شود.
عرب مازار با تاکید بر اینکه کشورها از طریق پژوهش ها می توانند بر روی پای خود بایستند گفت: کاربرد پذیری تحقیقات بسیار مهم است و نباید با این مسئله به صورت سلیقه ای برخورد کرد.
وی تاکید کرد: هر تصمیمی که اتخاذ می شود باید از پشتوانه تحقیقاتی برخوردار باشد.
نظر شما