پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۱۳

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور :

تاکنون به اثرات مالیات در اقتصاد ایران کمتر توجه شده است

تاکنون به اثرات مالیات در اقتصاد ایران کمتر توجه شده است

علی اکبر عرب مازار فرهنگ سازی مالیاتی را از محورهای اصلی سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد و گفت: تاکنون به نقش مالیات و اثرات آن در بخش‌های اقتصادی کشور کمتر توجه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در مراسم اولین جشنواره پژوهش‌های برتر مالیاتی و مالیه عمومی  با تاکید بر ارج نهادن به مفهوم پژوهش به‌خصوص در زمینه مالیات با بیان این که در بحث پژوهش ، همواره مسائل، مشکلات و موانع بررسی می شود، تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی کشور وظایف مهمی بر اساس برنامه چشم انداز 20 ساله و برنامه های عمرانی بر عهده دارد بنابراین برای انجام آن محورهای اجرایی را برای خود مد نظر قرار داده است.

علی اکبر عرب مازار فرهنگ سازی مالیاتی را از محورهای اصلی سازمان امور مالیاتی کشور دانست و اظهار داشت: فرهنگ سازی مالیاتی ابعاد گوناگونی دارد که در همین راستا اقدام به ایجاد یک مرکز اطلاع رسانی کرده‌ایم.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور از جمله موانع بر سر راه تحقیقات را کم بودن اطلاعات و آمار مالیاتی دانست و تصریح کرد: برخی اطلاعات مالیاتی محرمانه، برخی اطلاعات داخلی سازمان است که تحقیقات را با مشکل مواجه می کند.

وی از اقدامات سازمان امور مالیاتی را تلاش در راستای تسهیل امر پژوهش مالیاتی دانست و افزود: بحث فرهنگ پژوهش در کشور جدید است اما فعالیت های پژوهشی جز کالاهای اساسی است که به آنها یارانه پرداخت می شود.

عرب مازار با تاکید بر اینکه کشورها از طریق پژوهش ها می توانند بر روی پای خود بایستند گفت: کاربرد پذیری تحقیقات بسیار مهم است و نباید با این مسئله به صورت سلیقه ای برخورد کرد.

وی تاکید کرد: هر تصمیمی که اتخاذ می شود باید از پشتوانه تحقیقاتی برخوردار باشد.

کد خبر 435488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha