پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸

فرماندار مهدی‌شهر:

سرمایه‌گذاری در گردشگری فصل مشترک شهمیرزاد و همدان است

سرمایه‌گذاری در گردشگری فصل مشترک شهمیرزاد و همدان است

مهدی‌شهر-فرماندار مهدی‌شهر با اشاره به شباهت‌های بخش شهمیرزاد و شهر همدان در زمینه‌های مختلف، گفت: فصل مشترک این دو شهر، هدف‌گذاری برای گردشگری و سرمایه‌گذاری در توریسم است.

حسن ارگی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به برگزاری نشست خواهرخواندگی شهمیرزاد و همدان به میزبانی شورای شهر همدان و با اشاره به موضوعات مطروحه در این نشست، تأکید کرد: نشست مذکور که ظرفیت اعلام خواهرخواندگی شهر نمونه گردشگری شهمیرزاد و همدان را فراهم کرد، حول محور گردشگری و ضرورت جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه برگزار شد که به عقیده ما مهم‌ترین فصل مشترک بین دو شهر هدف گردشگری مذکور است.

وی بابیان اینکه استفاده از تجارب همدان برای یافتن راهکارهای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه توریسم می‌تواند راهگشای شهمیرزادی باشد که تازه ابتدای راه بدل شدن به یک مقصد گردشگری و توریستی در شمال شرق ایران اسلامی است.

توریسم سومین صنعت پول ساز دنیا

فرماندار مهدی‌شهر گفت: تورسیم سومین صنعت دنیا ازلحاظ درآمدزایی و ارزش‌افزوده است لیکن باید امروز برای فاصله گرفتن از اقتصاد  مبتنی بر نفت و فروش آن در بازارها بین‌المللی، به مقوله گردشگری نیز نگاه ویژه‌ای داشته باشیم چراکه ایران اسلامی سراسر ظرفیت گردشگری است.

ارگی بابیان اینکه استان سمنان دارای دو شهر نمونه گردشگری در بین ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور است که نشان از ظرفیت بالای این استان در حوزه گردشگری دارد، بیان داشت: تبادلات حوزه گردشگری، فناوری اطلاعات پیرامون حوزه توریسم، راه‌کارهای جذب گردشگری و ... زمینه‌های همکاری بین شهرهای نمونه گردشگری کشور است.

وی در پایان افزود: طرح خواهرخواندگی همدان و مهدی‌شهر با حضور رئیس شورای اسلامی شهرهای مذکور ارائه و بر آن تأکید شده است.

کد خبر 4354990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha