پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ دی ۱۳۸۵، ۱۴:۱۰

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در جمع خبرنگاران خبر داد :

راه اندازی دوره های پسا دکتری در دانشگاه شریف / ایجاد دوره های مجازی مدیریت IT در واحد کیش دانشگاه شریف

راه اندازی دوره های پسا دکتری در دانشگاه شریف / ایجاد دوره های مجازی مدیریت IT در واحد کیش دانشگاه شریف

راه اندازی دوره های پسا دکتری به صورت استخدام فارغ التحصیلان دکتری برای انجام امور پژوهشی به مدت یکسال و قابل افزایش تا دو سال در دستور کار دانشگاه صنعتی شریف قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید سهراب پور صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: راه اندازی دوره دکتری سیاستگذاری علم و فناوری که برای اولین بار در کشور صورت می گیرد با توجه به نیاز کشور انجام شده است.

وی اظهار داشت: این دوره با همکاری موسسه علمی اسپرو (Spru) انگلیس و به صورت مشترک انجام شده که تا کنون دو دوره پذیرش پنج تا 10 دانشجو داشته و دوره سوم آن از ابتدای سال تحصیلی جدید آغاز می شود.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: راه اندازی دوره دکتری مدیریت با توجه به استقبال بسیار مناسب از مقاطع کارشناسی آن در دانشگاه از ابتدای مهر ماه آینده انجام خواهد شد.

سهراب پور خاطر نشان کرد: راه اندازی دکتری فلسفه علم ، کارشناسی ارشد مهندسی سطح، دکتری اقتصاد و دوره های MBA در جزیره کیش نیز از دیگر برنامه های دانشگاه صنعتی شریف است.

وی افزود: در جهت تولید علم و کمک به تحقیقات کشور از ابتدای سال تحصیلی جاری دستیار پژوهشی در دانشگاه پذیرفته شده است که ماهیانه 300 هزار تومان نیز حقوق دریافت می کنند. این مسئله باعث ارتقاء کمی مقالات دانشگاه خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین از راه اندازی دوره های مجازی در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت IT در جزیره کیش خبر داد.

کد خبر 435537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha