۲ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۴۲

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

بیمارستان الزهرا(س) در قم تجدید بنا می‌شود

بیمارستان الزهرا(س) در قم تجدید بنا می‌شود

قم - معاون دانشگاه علوم پزشکی قم فرسوده بودن بیمارستان الزهرا(س) را دلیل تعطیلی آن برشمرد و از تجدید بنای این مرکز در قالب یک بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی خبر داد.

علی اصغر اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تعطیلی بیمارستان الزهرا(س) از برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی قم برای بازسازی مجدد این بیمارستان خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم فرسوده و مستهلک بودن این بیمارستان را دلیل این تصمیم عنوان کرد و افزود: این بیمارستان از همان ابتدا هم چه به لحاظ ساختمان‌های درمانی شامل اتاق‌های عمل و بخش‌ها و چه به لحاظ بخش‌های ویژه استاندارهای لازم را نداشته است.

به گفته وی بخش‌هایی مانند آی سی یو و ای سی یوی زنان که بخش‌های ویژه بیمارستان هستند و همینطور ملزومات پشتیبانی ازجمله بخش‌های بی خطرسازی زباله، آشپزخانه و خدمات پشتیبانی و مرکز استریل بیمارستان الزهرا(س) دارای استاندارهای مورد نظر نیستند.

نداشتن استانداردهایی که خطر آفرین است

به اعتقاد اکرمی این نداشتن استانداردها ممکن است در شرایطی ایجاد بحران کند و سلامت بیماران و خانواده‌های آنها را در معرض خطر قرار دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم به فعالیت این بیمارستان در بیش از ۴ دهه گذشته اشاره و تصریح کرد: استانداردسازی بیمارستان الزهرا(س) مستلزم بازسازی آن است و به دلیل راه‌اندازی بیمارستان شهدا به‌عنوان یک بیمارستان جنرال در سطح بین‌المللی در این محدوده دانشگاه علوم پزشکی تصمیم به بازسازی بیمارستان الزهرا(س) گرفت.

به گفته وی اقدامات اولیه برای کسب مجوز تجدید بنای یک بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی در حال حاضر توسط دانشگاه علوم پزشکی و نمایندگان استان قم در حال انجام است و تلاش‌های برای تأمین اعتبار ساخت این بیمارستان از طریق خیر نیز در حال انجام است.

مذاکره با بنیاد برکت

اکرمی از مذاکرات صورت گرفته با بنیاد برکت هم خبر داد و تأکید کرد: در صورتی که اعتبار اولیه از طریق خیر تأمین شود کار ساخت این بیمارستان به سرعت آغاز می‌شود و در غیر این صورت برای تأمین بودجه دولتی باید تا سال ۹۸ صبر کرد چرا که بودجه پروژه‌های عمرانی سال ۹۷ از سال گذشته بسته شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: اگر خیری کار را در دست بگیرد دانشگاه علوم پزشکی نیز بسیار استقبال می‌کند و می‌تواند کمک‌هایی به لحاظ تأمین تجهیزات و تأمین مالی در بخش‌هایی انجام دهد که بیمارستان زودتر به نتیجه برسد مانند بیمارستان شهدا که پایه‌گذاری اولیه توسط خیر انجام شد اما ادامه کار توسط دانشگاه صورت گرفت و خود دانشگاه این بیمارستان را به اتمام رساند.

کد خبر 4355490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha