پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۲۴

رئیس سازمان امور عشایر کشور مطرح کرد:

لزوم ساماندهی وضعیت عشایر فاقد مرتع

لزوم ساماندهی وضعیت عشایر فاقد مرتع

ساری - رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: بسیاری از عشایر مابه ناحق مجوز مرتع از دستشان رفت و مجبور به باج دهی به افرادی هستند که دامی ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، کرمعلی قندالی پیش ازظهر چهارشنبه در جلسه امور عشایری مازندران اظهار کرد: عشایر میلیاردها تومان به افرادی که بدون هیچ دامی مجوز دارند باج می دهند که باید تعیین تکلیف شود.

وی با تاکید بر اینکه باید مشکل را ریشه ای حل کنیم، گفت: جایی که فرد پروانه داشته ولی به هر دلیلی از دست داده را باید احیا کنیم و بند «پ» ماده ۲۹ که به جد دنبالش بودیم سرمنشاء دستورالعملی بود که مشکلات را حل کنیم.

همچنین مدیر امور عشایر مازندران با بیان اینکه ۲۸۵ دستگاه خورشیدی به عشایران واگذار شده، افزود: ۱۸ کیلومتر از ایلراه در سوادکوه (ورسک) مرمت شده است.

صمد کاظمی به کمبود اعتبارات در حوزه عشایری اشاره کرد و ادامه داد: اعتبارات عشایری در سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان بوده که ۶۲ میلیون تومان تخصیص پیدا کرد که با توجه به فعالیت های عمرانی این اداره بسیار اندک است.

وی با بیان اینکه در تامین نیروی انسانی با مشکل مواجه هستیم، گفت: باید ۳۰ درصد عوارض وصولی بند الف ماده ۳۸ مالیات بر ارزش افزوده به روستا،مناطق روستایی و عشایر هستند ولی در سال گذشته یک رال، نیز جذب نشده است.

کد خبر 4356915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha