پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۰۸

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان:

عقب ماندگی آبادان ناشی از نبود هم افزایی میان مسئولان محلی است

عقب ماندگی آبادان ناشی از نبود هم افزایی میان مسئولان محلی است

آبادان – رئیس شورای اسلامی شهر آبادان از نبود هم افزایی و همکاری میان مسئولان محلی به عنوان دلیل عقب ماندگی آبادان نام برد.

حسن کمری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه مهمترین خاصیت مشکلات و عقب ماندگی آبادان این است که این مشکلات ناشی از نبود پول و اعتبار و یا کم توجهی نظام نیست، گفت: آبادان منابع مالی غنی و توجه خاص مسئولان نظام را دارد اما به نظر می رسد مشکل اساسی از ما مسئولان محلی است که به خوبی همکاری و هم افزایی نداریم و در ادای حق مردم و بهره برداری از فرصت‌های موجود کوتاهی می کنیم.

وی افزود: مراجعات شهروندان به شورا برای طلب خواسته های اولیه و بر حقشان است اما برای فراهم سازی شرایط برای دستیابی به این حقوق اولیه نیاز به همراهی مدیران شهرستان داریم که متاسفانه در برخی موارد کوتاهی می شود.

کمری اظهار کرد: اگرچه شنیدن ویژگی های منحصر به فرد آبادان در گذشته، مایه افتخار است اما درباره فرصت های موجود امروزی کمتر صحبت شده است، مشکلات آبادان خاص و منحصر به فرد است و ویژگیهای خاص خود را نیز دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان تصریح کرد: نگاه حاکمیت به آبادان نگاه خاصی بوده و هست به طوری که در دوره های مختلف امتیازات و امکانات خاصی را برای این شهر ایجاد و به بهر ه برداری رساده است.

کمری گفت: باید به دنبال هم افزایی، کمک به یکدیگر، شناسایی و توجه خاص به فرصت های منحصر به فرد شهر، اجرایی و مردم محور کردن فرصت ها باشیم تا مورد قضاوت بد آیندگان قرار نگیریم.

وی اظهار کرد: از تمامی مدیران ادارات شهرستان به ویژه مدیران شرکت هایی که پایگاه اقتصادی آبادان محسوب می شوند می خواهیم شهرداری آبادان را به عنوان یک نهاد مردمی که امور زندگی شهروندان به آن مربوط است را مورد توجه و حمایت بیشتری قرار دهند و کمک به شهرداری را کمک به مردم آبادان بدانند.

کد خبر 4357734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha