پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۹

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ایران:

۵ خط تولید صفحات خورشیدی در کشور ایجاد شد

۵ خط تولید صفحات خورشیدی در کشور ایجاد شد

یزد ـ رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ایران از ایجاد پنج خط تولید صفحات خورشیدی در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد صادق‌زاده، ظهر امروز در مراسم افتتاح پروژه پست برق شهید سامعی یزد اظهار داشت: یکی از اولویت‌هایی که وزارت نیرو با جدیت دنبال می‌کندف توسعه انرژِی‌های تجدید پذیر است و این مهم اکنون در کشور به خوبی در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: کشور ما شرایطی دارد که می توانیم نیاز مردم در زمان اوج مصرف را با استفاده از توان نیروگاه‌های تجدیدپذیر تامین کنیم.

صادق‌زاده با بیان اینکه در کشور ما اوج مصرف برق با اوج تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر انطباق دارد، افزود: این نیروگاه‌ها مصرف آب ندارد به همین دلیل با اقلیم ما به ویژه در استان یزد همخوانی دارد و می‌تواند بدون هیچ مشکلی در تامین برق کشور فعال باشد.

معاون وزیر نیرو ادامه داد: انرژی‌های تجدیدپذیر حتی در زمینه ایجاد شغل نیز بسیار موثر عمل کرده اند به نحوی که تاکنون ۴۴ هزار شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: این ظرفیت وجود دارد که این میزان اشتغالزایی تا پایان کار دولت به بیش از ۲۰۰ هزار نفر برسد.

صادق‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دولت در زمینه تولید برق به ویژه از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر ورود نکرده است، تصریح کرد: در حال حاضر حتی یک کیلووات انرژی تجدید پذیر توسط دولت در کشور تولید نمی شود.

وی با تاکید بر اینکه تمام این مسئولیت و نیروگاه‌های فعال و در حال ساخت، به بخش خصوصی سپرده شده و توسط آنها مدیریت و سرمایه گذاری می شود، افزود: خوشبختانه سرمایه‌گذاران ما آشنایی خوبی با تکنولوژی‌های این صنعت پیدا کرده اند به نحوی که اکنون پنج خط تولید صفحات خورشیدی در کشور شکل گرفته و آخرین آن با ظرفیت ۱۳۰ مگاوات در شیراز در سال قبل افتتاح شد.

کد خبر 4357822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha