مصطفی مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساخت پارکینگ روباز برای استفاده مردم با مشارکت بخش خصوصی از سیاست های شهردار گرگان است.
وی افزود: از حدود پنج ماه پیش با فردی به نام آقای غلامی که زمینی به مساحت ۶ هزار متر در انتهای خیابان شهید بهشتی دارد، مذاکره کردیم و وی با احداث پارکینگ در آن جا موافقت کرد.
مطهری گفت: مقرر شد که شهرداری تسطیح زمین را انجام داده و با مشارکت با صاحب زمین، هزینه های این کار را پرداخت کند و صاحب زمین از این کار درآمد کسب کرده و استفاده آن را هم مردم ببرند.
وی ادامه داد: با توجه به ازدحام مغازه های محور خیابان شهید بهشتی و مطهری جنوبی و واقع شدن شورای حل اختلاف در آن جا ترافیک منطقه زیاد است بنابراین این کار ضروری است.
مطهری بیان کرد: عملیات اجرایی پارکینگ، جمعه (پنج مرداد) آغاز و در روزهای بعد هم اقدامات عمرانی و زیباسازی آن انجام می شود و سپس عقد قرارداد که از طریق سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری گرگان با صاحب زمین اتفاق می افتد.
وی با بیان این که کار اجرایی مقدماتی توسط نیروهای خدمات شهری و عمرانی شهرداری گرگان انجام شد، اضافه کرد: این پارکینگ در نهایت تا ۱۰ روز آینده در مراسمی با حضور شهردار افتتاح می شود.
مطهری گفت: از سیاست های شهردار این است که پارکینگ های روباز را با مشارکت بخش خصوصی زیاد کند و کسانی که زمینی بلااستفاده دارند می تواند آن را تبدیل به پارکینگ کرده و درآمد آن هم برای خود آن ها باشد.
نظر شما