پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۳۳

دیدار سفیر عربستان با عمران خان/ ریاض حامی دولت جدید پاکستان است

دیدار سفیر عربستان با عمران خان/ ریاض حامی دولت جدید پاکستان است

سفیر عربستان در اسلام آباد با «عمران خان» رهبر حزب «تحریک انصاف» پاکستان دیدار و گفتگو گرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از داون نیوز، «نواف بن سعید المالکی» سفیر عربستان سعودی در پاکستان با عمران خان رهبر حزب تحریک انصاف و منتخب انتخابات سراسری پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

سفیر عربستان در این دیدار  پیام تبریک پادشاه عربستان برای پیروزی وی در انتخابات سراسری پاکستان را به عمران خان ابلاغ کرد.

وی افزود: سخنرانی عمران خان بعد از پیروزی در انتخابات بسیار مثبت و جامع بود؛ عربستان دیدگاه و اظهارات رهبر تحریک انصاف در مورد ریاض را ارج می نهد.

سفیر عربستان همچنین گفت که بعد از انتقال دولت و تشکیل کابینه جدید پاکستان، ولیعهد عربستان به پاکستان سفر و دور جدیدی از همکاری های ریاض با اسلام آباد، آغاز خواهد شد.

وی در پایان گفت که عربستان مانند همیشه در کنار پاکستان ایستاده است و از دولت جدید اسلام آباد حمایت کامل خواهد کرد.

لازم به ذکر است که چهارشنبه گذشته، ۲۵ جولائی ( ۳ مرداد) انتخابات سراسری پاکستان برگزار شد. بر اساس اعلام کمیته نظارت بر انتخابات پاکستان، عمران خان با کسب ۱۱۵ کرسی در مجلس ملی این کشور پیروز انتخابات شد.

کد خبر 4358595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha