جمال رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روز گذشته میانگین ذرات معلق در هوای شهر کرمانشاه در برخی ساعات افزایش و در قصرشیرین نیز در وضعیت هشدار بود.
مسئول اداره نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه افزود: همچنین از بامداد امروز تا ساعت هشت صبح میانگین ذرات معلق در کرمانشاه استاندارد اما در شهرستان قصرشیرین در وضعیت بحران قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تنها هوای شهرستان قصر شیرین در وضعیت بحرانی است.
رحمانی با بیان اینکه میانگین ذرات معلق در شهرستان قصرشیرین طی روز گذشته ۵۹۰ میکروگرم بر مترمکعب هوا و در وضعیت هشدار بوده افزود: در کرمانشاه نیز اگرچه میانگین کلی در حد استاندارد بوده اما در برخی ساعات تا ۲۱۸ میکروگرم بر مترمکعب هوا نیز افزایش داشته است.
مسئول اداره نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: از ابتدای سال تاکنون در کرمانشاه هشت روز هشدار و یک روز بحرانی بوده و در شهرستان قصر بیشتر از این میزان شاهد هوای آلوده بودیم.
نظر شما