پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۵۳

امام جمعه دیر:

جوانان جویای کار شهرستان دیر برای اشتغال مهارت‌افزایی شوند

جوانان جویای کار شهرستان دیر برای اشتغال مهارت‌افزایی شوند

بوشهر - امام جمعه دیر گفت: جوانان جویای کار شهرستان دیر برای اشتغال در تاسیسات عظیم منطقه مهارت‌افزایی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید علی حسینی صبح شنبه در نشست شورای ادارای شهرستان دیر اظهار داشت: استفاده صحیح و به موقع از ظرفیت های موجود در جامعه، توسط دولت، باعث پیشرفت و توسعه کشور خواهد شد.

وی با اشاره به سالروز اقامه اولین نماز جمعه کشور، بیان کرد: نماز جمعه قلب فرهنگی و قرارگاه ایمان هر شهر است و نقش آن در تقویت بنیه اعتقادی جامعه، بصیرت افزایی، تقویت وحدت و انسجام ملی، روشن کردن چهره واقعی دشمن، بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی، خدمات دولت های مختلف و تجلیل از ایثارگران نقشی تاثیر گذار بوده است.

حسینی افزود: دشمنان نظام اسلامی با ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان، وارد کردن فشارهای اقتصادی، تبلیغات مسموم علیه جمهوری اسلامی و ناکارامد نشان دادن دستاوردهای نظام، سعی دارند با دامن زدن به مساعل و مشکلات موجود در جامعه مردم را در برابر نظام اسلامی قرار دهند.

وی با تاکید بر با شکوه برگزار کردن هفته دولت به منظور تجلیل از دستاوردهای نظام اسلامی، گفت: با توجه به شرایط کنونی و موقعیت حساس جمهوری اسلامی ایران در منطقه، دولت مردان با استفاده صحیح و به موقع از ظرفیت های موجود در جامعه و نشان دادن عملکرد دستگاهای خود به مردم، روحیه امید و خودباوری را در جامعه گسترش دهند.

امام جمعه دیر با تاکید بر اتحاد همه جریان‌های سیاسی کشور با یکدیگر به منظور خنثی کردن همه توطئه ای دشمن، اظهار داشت: امروز بیش از همیشه به اتحاد ملی، محوریت دولت و حمایت قوا و نهادهای حاکمیتی نیازمندیم زیرا تجربه نشان داده است که بزرگترین مسائل و مشکلات در فضای اعتماد عمومی و امید به آینده قابل حل است.

حسینی گفت: جوانان جویای کار می‌بایست با حضور در مراکز فنی و حرفه ای و کسب مهارت های لازم، خود را برای حضور در تاسیسات عظیم منطقه آماده سازند.

در پایان از خدمات ۲۶ ساله امام جمعه دیر، از سوی فرمانداری و ادارات شهرستان دیر تجلیل شد.

کد خبر 4358868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha