به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شورای سوریه دموکراتیک شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک کُرد سوری امروز شنبه اعلام کرد که با دولت سوریه به توافق رسیده اند تا مذاکرات «پایان جنگ» را آغاز کنند.
بر اساس این خبر شورای دموکراتیک سوریه اعلام کرده است که با دمشق به توافق رسیده اند تا کمیته هایی برای برگزاری این مذاکرات تشکیل شود.
این شورا اعلام کرد در چارچوب این مذاکرات تلاش خواهد شد تا نقشه راهی برای هدایت کشور به سوی تمرکز زدایی و ایجاد سوریه ای دموکراتیک تدوین شود.
پیشتر منابع آگاه سوری اعلام کرده بودند که مسئولان ارشد حزب سوریه دموکرات تحت حمایت آمریکا به دمشق سفر کرده اند و در جریان مذاکرات صورت گرفته با مسئولان سوری به صورت اولیه با تحویل دادن کنترل شهر الرقه و مناطق مسکونی گسترده در شهر الحسکه به این مسئولان موافقت کرده اند.
نظر شما