پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۵۲

معاون تربیت و آموزش ناجا:

سالانه ۱۰۰ هزار سرباز توسط ناجا آموزش می بینند

سالانه ۱۰۰ هزار سرباز توسط ناجا آموزش می بینند

گناباد-معاون تربیت و آموزش نیروی انتظامی گفت: سالی ۱۰۰ هزار سرباز در پادگان های این نیرو آموزش های مختلف را فرامی گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار امیرحسین یاوری ظهر شنبه در جلسه بررسی احداث پادگان نیروی انتظامی در گناباد اظهارکرد: نیروی انتظامی یک شبکه گسترده کشور برای تامین امنیت مردم دارد و ما از بدو تولد تا مرگ هر انسان در حال ارائه خدمت به مردم می باشند. 

وی افزود: برنامه های آموزشی به صورت گسترده در حال انجام بوده و در همه استان ها یگان آموزشی داریم و در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزشی در کشور فعالیت می کنند. 

یاوری بیان کرد: به صورت متوسط یک میلیون و ۲۰۰ هزارنفر ساعت آموزش در سال می دهیم و در طول سال ۱۰۰ هزار سرباز در مجموعه های آموزش ما دوره می بینند. 

وی با اشاره به هزینه های احداث یک پادگان اظهارکرد: راه اندازی مرکز آموزش در شهرستان ها کار ساده ای نیست و زمانی که راه اندازی می شود اقتصاد آن شهر را متحول می کند یک پادگان به طور معمول در ماه ۵۰۰ میلیون هزینه دارد. 

یاوری افزود: احداث پادگان در این منطقه می تواند باعث افزایش امنیت و یک نیروی ذخیره برای استانداری در موارد حساس باشد. 

معاون تربیت و آموزش ناجا گفت: برای احداث پادگان به صورت کامل در حدود ۲۳ میلیارد تومان نیاز است و اگر زیرساخت ها مهیا شود با هزینه کمتری این پادگان ها مهیا می شود. 

یاوری عنوان کرد: در صورتی که زیرساخت ها آماده شود می توانیم از ابتدای مهر یک گردان ۵۷۶ نفر را در گناباد برای آموزش مستقر کنیم.

کد خبر 4359353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha