به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی ربانی، اظهارداشت: امسال طبق معمول شانزدهمین کنگره پرستاری کودکان همزمان با سی ام همایش بیماریهای کودکان برگزار میشود و همزمان با همایش کودکان در سالنهای مرکز طبی موضوعات مرتبط با اطفال به صورت پنل برپا خواهد شد.
رئیس سیامین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و شانزدهمین همایش پرستاری کودکان، گفت: دانشگـــــاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمیترین مرکز آموزشی طب کودکان در میان دانشگاههای کشور افتخار دارد هر سال میزبان متخصصین و فوق تخصص های بیماریهای کودکان، گرایشهای مختلف جراحی های کودکان پزشکان عمومی، رشته های تخصصی و فوق تخصصی مرتبط با اطفال، رادیولوژی کودکان، پزشکی اجتماعی و محققین رشتههای مختلف علوم پایه (ژنتیک، بیوشیمی، سلول های بنیادی، ایمونولوژی و...) و سایر رشته های مرتبط با کودک سالم و بیمار باشد.
وی ادامه داد: این کنگره تاکنون برگزاری بیست و نهم دوره همایش را با موفقیت به عهده داشته و سهم بسزایی در ارتقاء علمی کشور در این رشته ایفا کند.
ربانی افزود: پس از موفقیت در ارتقاء سلامت کودکان در کشور و کاهش مرگ و میر کودکان، کنترل بیماریهای اسهالی و تنفســـی، در چند سال اخیر محور موضوعات مورد توجه برگزارکنندگان بوده است. همچنین با توجه به اعتقاد بر لزوم همکاری بخشهای مختلف پزشکی در همایش های علمی این همایش طی ۱۴ سال گذشته در دو بخش پزشکی و پرستاری برگزار شده است تا همکاران گروه پرستاری نیز فرصت بازآموزی دانش در زمینه طب کودکان و فرصت تبادل تجربیات علمی با یکدیگر و با همکاران پزشک را داشته باشند.
وی گفت: طی ۹ سال گذشته نیز با باور نقش کلیدی محققین جوان و دانشجویان گروههای پزشکی در ارتقاء علمی کشور، بخشی با عنوان همایش محققین جوان طب کودکان با همکاری کانون استعدادهای درخشان و مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به این همایش افزوده شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.
رئیس سیامین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و شانزدهمین همایش پرستاری کودکان، اضافه کرد: این روند در همایش سی ام نیز ادامه خواهد یافت و هدف از این اقدام جلب مشارکت دانشجویان و دستیاران به حیطه تحقیقات طب کودکان کشور است و همچون سال های گذشته در این بخش به مقالات برگزیده دانشجوئی در بخش سخنرانی پوستر جوایزی تعلق خواهد گرفت.
ربانی خاطرنشان کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات تا ۱۶ شهریور ۹۷ است و همکاران و متخصصین کودکان میتوانند جهت اطلاعات بیشتر به سامانه اینترنتی iranpedcong.ir مراجعه کنند.
وی در ادامه به غربالگری متابولیک نوزادان در مرکز طبی کودکان اشاره کرد و افزود: آغاز غربالگری نوزادان در آزمایشگاه متابولیک مرکز طبی کودکان وابسته به مرکز تحقیقات رشد وتکامل است و این آزمایشگاه بیماری های ارثی و مادرزادی را غربالگری میکند.
ربانی ادامه داد: اگر ما در روزهای اول این بیماریها را تشخیص دهیم از ضایعات آنها جلوگیری میشود و تا به حال این غربالگریها را در کشور نداشتیم که خوشبختانه اکنون حدود ۳۲ بیماری در این مرکز غربالگری میشود.
وی یادآورشد: این طرح بهصورت پایلوت در مرکز طبی بیمارستان امام خمینی(ره) انجام میشود و امیدواریم این برنامه در کل کشور اجرایی شود.
سیامین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و شانزدهمین همایش پرستاری کودکان از ۲۶ تا ۲۹ مهر ۹۷ به مدت ۴ روز در مجتمع سالن های مرکز طبی کودکان و مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار میشود.
نظر شما