پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۲

افزایش تولید ناخالص داخلی با توسعه صنعت واکسن در کشور

افزایش تولید ناخالص داخلی با توسعه صنعت واکسن در کشور

کارگروه واکسن ستاد توسعه زیست فناوری به دنبال افزایش تولید ناخالص داخلی با کمک توسعه فناوری واکسن در کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروه واکسن ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف حمایت از شرکت های دانش بنیان در زمینه تولید واکسن های انسانی، دام، طیور و آبزیان تشکیل شده و اهداف کلان زیادی برای این کارگروه تعیین شده است که افزایش تولید ناخالص داخلی یکی از این اهداف کلان است. 

کارگروه واکسن ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در سال جاری و بر اساس ماموریت های تعیین شده در این کارگروه، در پی خلق ثروت و افزایش تولید ناخالص داخلی به کمک فناوری های واکسن است که این هدف تاثیر زیادی در توسعه و شکوفایی اقتصادی کشور دارد.

همچنین ارتقا سلامت و امید به زندگی با توسعه فناوری واکسن در کشور نیز از اهدافی است که کارگروه واکسن ستاد در سال جاری با قدرت بیشتری پیگیری خواهد کرد.

کد خبر 4363283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha