پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۴

مسئول واحد قرآن و عترت آموزش و پرورش آران و بیدگل خبر داد:

درخشش دانش آموزان آران و بیدگلی با کسب ۶ مقام در مسابقات قرآن

درخشش دانش آموزان آران و بیدگلی با کسب ۶ مقام در مسابقات قرآن

آران و بیدگل - مسئول واحد قرآن و عترت آموزش و پرورش آران و بیدگل گفت: دانش آموزان آران و بیدگلی با کسب شش مقام برتر در سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و معارف کشور افتخار آفرین شدند.

محسن عباسیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این دوره از مسابقات از هفت دانش آموز اعزامی آران و بیدگل شش نفر موفق به کسب رتبه های اول تا چهارم شدند.

وی افزود: در این دوره از مسابقات مجتبی صانعی رتبه اول نهج البلاغه، زینب امین پور رتبه اول حفظ کل قرآن، فرشته صباغیان رتبه دوم حفظ ۱۰ جزء، الهام نیکروش رتبه دوم حفظ پنج جزء، الهه ملک پور رتبه سوم حفظ عمومی و مهدی عراقی رتبه چهارم حفظ ۱۰ جزء را کسب کردند.

مسئول واحد قرآن و عترت آموزش و پرورش آران و بیدگل تاکید کرد: دانش آموزان آران وبیدگل در مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی در مرحله قطبی ۸۳ رتبه اول تا سوم و در مرحله استانی ۲۵ رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

کد خبر 4363313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha