پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۹

سفیر اسلام آباد در واشنگتن:

پاکستان برای ایفای نقش در روند صلح افغانستان آماده است

پاکستان برای ایفای نقش در روند صلح افغانستان آماده است

سفیر پاکستان در واشنگتن در دیدار با وزیر دفاع آمریکا از تعهد کشورش برای ایفای نقش در روند صلح افغانستان خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازروزنامه پاکستان، «علی جهانگیر صدیقی» سفیر پاکستان در آمریکا پس از دیدار با «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا در پنتاگون گفت که در این دیدار تعهد کشورش را در زمینه همکاری در روند صلح افغانستان مطرح کرده است.

وی افزود که در این دیدار در مورد اقدامات مشترک برای ایجاد صلح و ثبات در افغانستان نیز توافق شده است.

این درحالی است که هفته‌ گذشته، «عمران خان» نخست وزیر آینده پاکستان، پس از پیروزی حزب‌اش در انتخابات سراسری این کشور، از همکاری در روند صلح با افغانستان خبر داد.

وی ثبات در افغانستان را به نفع پاکستان خواند و گفت که برای تامین ثبات در این کشور با آمریکا همکاری خواهد کرد. عمران خان اطمینان داد که در زمینه بهبود روابط با کشورهای افغانستان و آمریکا تلاش می‌کند.

همچنین پس از آن، حزب «تحریک انصاف» پاکستان اعلام کرد که عمران خان، بعد از تشکیل دولت برای گفتگو با مقامات دولتی افغانستان، به کابل سفر می‌کند.

«اشرف غنی» رئیس جمهوری افغانستان نیز طی تماس تلفنی با عمران‌خان، پیروزی وی را در انتخابات سراسری این کشور تبریک گفت و از وی رسما دعوت کرد، تا به کابل سفر کند.

کد خبر 4363765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha