پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۰۵

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری گلستان:

نیاز آبی شهرهای بندرترکمن و گمیشان به‌طور کامل رفع شد

نیاز آبی شهرهای بندرترکمن و گمیشان به‌طور کامل رفع شد

بندرترکمن- مدیرعامل آب و فاضلاب شهری گلستان گفت: با بهره‌برداری از بزرگ‌ترین آب شیرین کن شمال کشور نیاز آبی شهرهای بندرترکمن و گمیشان به طور کامل رفع شد.

به گزارش خبرنگار مهر محمدهادی رحمتی عصر پنج شنبه در آیین بهره برداری از آب شیرین کن بندرترکمن و گمیشان که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، اظهار کرد: پروژه آب شیرین کن بندرترکمن و گمیشان بزرگ ترین پروژه آب شیرین کن شمال کشور است که عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۹۳ با انتخاب پیمانکار آغاز شد.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۱ میلیارد تومان قرار بود هفت هزار و ۶۰۰ مترمکعب نیاز آبی شهرهای بندرترکمن و گمیشان را در شبانه روز مرتفع کند.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری گلستان ادامه داد: پس از آغاز عملیات اجرایی و افزایش روز افزون نیاز منطقه ۲۵ درصد به قرارداد افزوده شده و قرار شد با یک هزار و ۹۰۰ مترمکعب نیاز آبی هفت روستای این دو شهرستان هم مرتفع شود.

وی با اشاره به این که با بهره برداری از این پروژه نیاز آبی شهرهای گمیشان و بندرترکمن به طور کامل مرتفع شد، اضافه کرد: منابع تامین این شهرستان ها از شهرستان کردکوی و با حدود ۶۰ کیلومتر خط انتقال در حال انجام بود.

رحمتی با بیان این که با بهره برداری از این پروژه نیاز آبی منطقه را تامین کردیم و فشار را از منابع زیرزمینی کم کردیم، تصریح کرد: گلستان ظرفیت احداث آب شیرین کن های بیشتر را داراست و سرمایه گذاران تاکنون از اجرای این پروژه ها در استان استقبال خوبی داشته اند.

وی با اشاره به این که ظرفیت آب شیرین کن بندرترکمن و گمیشان ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع است، خاطرنشان کرد: برای افزایش کیفیت آب در منطقه اجرای این پروژه نیازمند استفاده از پیش تصفیه سرامیکی بود که برای نخستین بار در کشور از تکنولوژی نوین میکرو فیلترهای سرامیکی جهت پیش تصفیه  استفاده شد.

کد خبر 4364159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha