پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶

معاون اقتصادی استانداری قزوین:

حل مشکلات تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ در قزوین در اولویت است

حل مشکلات تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ در قزوین در اولویت است

قزوین- معاون اقتصادی استانداری قزوین گفت: با پیگیری جدی در صدد حل مشکلات تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ در استان هستیم تا بازار این کالاهای اساسی دچار نوسان نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی روز شنبه در نشست با تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ که در سالن باغستان برگزار شد اظهارداشت: مرغ و تخم مرغ از کالاهای اساسی است و باید مشکلات آن همواره رصد شده و حل شود.

وی اضافه کرد: موضوع قیمت و تنظیم بازار بسیار مهم است و در حال حاضر میزان جوجه ریزی کاهش یافته و شاید با کمبود مواجه شویم که باید تدبیر لازم صورت گیرد.

حبیبی تصریح کرد: پیش بینی می شود نهاده ها افزایش قیمت داشته باشد اما دولت نهاده های مورد نیاز مرغ و طیور را به صورت متمرکز خریداری و وارد کشور کرده است و باید تلاش کنید تا سهم استان دریافت شود.

معاون اقتصادی استانداری قزوین افزود: سویا، کنجاله و نهاده های کشاورزی به وفور وارد شده و باید اتحادیه هم پیگیری لازم را داشته باشد تا سهم استان را بگیرد.

وی اظهارداشت: در نقدینگی مشکل داریم و چون بیماری بیشترین خسارت را به استان زده لذا پیگیر هستیم تا اعتبارات کم بهره به تولیدکنندگان کشاورزی هم داده شود و در این راستا ادارات بیمه و مالیات هم همراهی لازم را انجام داده اند تا مشکلات کاهش یابد.

کد خبر 4365006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha