پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۲۴

مدیرکل تعزیرات حکومتی خبر داد

برخورد با ۳ انبار دپوی کالا در کرمانشاه /مردم احتکار خانگی نکنند

برخورد با ۳ انبار دپوی کالا در کرمانشاه /مردم احتکار خانگی نکنند

کرمانشاه_مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: با سه انبار که اجناس را به قصد احتکار دپو کردند برخورد شد.

داریوش جودکی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص افزایش قیمت سرسام‌آور کالاها در  التهابات و وضعیت فعلی بازار اظهار داشت: این افزایش قیمت‌ها در بازار در تعداد زیادی از کالاهای تولید داخل هم رخ داده است.

وی با بیان اینکه مدیران صنعت و معدن، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی باید پیگیر این موضوع باشند، افزود: ما هم در استان کارخانه‌جات تولید فولاد و سیمان داریم و ممکن است استانهای همجوار ما تولید این محصولات را نداشته باشند اما ما وظیفه برخورد با این کارخانه ها را در صورت تخلف داریم.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در سطح بازار حاشیه سود وجود دارد و قمیت مصرف کننده و تولید کننده و فروشنده هم مشخص است، گفت: اصناف باید به سود قانونی خود اکتفا کنند زیرا ما در صورت بروز تخلف و افزایش قیمت بیشتر از قیمت اعلامی توسط سازمان حمایت از مصرف کننده خارج برخورد می‌کنیم.

جودکی از برخورد با سه انبار که اجناس را به قصد احتکار دپو کردند خبر داد و بیان کرد: با کارخانه هایی که افزایش قیمت داشته باشند برخورد می کنیم و از کارخانه های تولید کننده استان ها نیز خواسته ایم تا حاشیه سود باید مشخص و نه بیشتر از قیمت باشد زیرا ما موظف به صدور حکم عدم صلاحیت برای کارخانه های مختلف هستیم.

وی گفت: از مردم انتظار می رود در این شرایط به بحث احتکار خانگی وارد نشوند و بازار را مدیریت کنند، در این شرایط برای خرید عجله نکنند زیرا کالاها به وفور در بازار دیده می شود همچنین هرجا انباری مشاهده کردند که در آن کالایی رد و بدل می شود اطلاع دهند تا از این اقدامات ممانعت شود.

کد خبر 4365936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha