پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۷

مسئول امداد و نجات هلال احمر دماوند خبر داد؛

برگزاری انتخابات باشگاه امدادگران و نجات گران هلال احمر دماوند

برگزاری انتخابات باشگاه امدادگران و نجات گران هلال احمر دماوند

دماوند- مسئول امداد و نجات هلال احمر دماوند از برگزاری انتخابات باشگاه امدادگران و نجات گران این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سجاد سمائی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری انتخابات باشگاه امدادگران و نجات گران در روز سه شنبه ۱۶ مردادماه خبرداد و گفت: این انتخابات طبق دستورالعمل رییس سازمان امداد و نجات جهت سامان دهی امداد و نجات و ایجاد این باشگاه در شهرستان ها واستان ها برگزار می شود.

سمائی در ادامه افزود: این امر با برگزاری انتخابات در دماوند راه اندازی می شود و اعضای این باشگاه امدادگران و نجاتگران فعال شهرستان هستند.

وی با اشاره به اینکه دماوند دارای ۱۳ تیم معرفی شده با قابلیت ۹ تیم را دارد گفت: اعضای این تیم ها هم از خواهران و هم برادران تشکیل می شود و از هرتیم چند نفر به عنوان نامزد و چند نفر هم به عنوان اعضای تیم رای دهنده تعیین خواهند شد.

مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر دماوند بیان داشت: با توجه به انتخاباتی که روزسه شنبه ۱۶ مرداد در شعبه دماوند برگزار می شود، اعضای هر تیم به نامزدهای خودشان که عضو هر تیم هستند رای خواهند داد که یک عضو به عنوان اصلی و نفر دوم به عنوان علی البدل محسوب می شود و در نهایت از هر تیم یک نفر به عنوان منتخب عضو اصلی قرار می گیرد.

سمایی افزود: باشگاه ۹ تیم اصلی دارد که ۹ نفر نیز عضو اصلی هیئت مدیره هستند و بعد از اتمام انتخابات یک دوره انتخابات برگزارد می شود تا یک نفر به عنوان دبیر هیئت مشخص شود و شرح وظایف طبق دستورالعمل خواهد بود.

کد خبر 4367040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha