به گزارش خبرنگار مهر ، به منظور حضور قدرتمند در بازیهای آسیایی تیم ملی هندبال برای برگزاری اردوی تدارکاتی به مالزی رفت. در جلسه ای که قبل از اعزام تیم ملی به با حضور ریاست فدراسیون هندبال و اعضای تیم اعزامی به اندونزی برگزار شد، علیرضا رحیمی با اشاره به تلاش صورت گرفته برای آماده سازی تیم ملی، ابراز امیدواری کرد که این تیم به بهترین نتایج در مسابقات دست پیدا کند
مجتبی حیدرپور، افشین صادقی، علیرضا موسوی، مهرداد صمصامی، احسان ابوئی، کاظم جمعه پور، جلال کیانی، شاهو نصرتی، میلاد مسائلی، فرزاد رستمی، سلامان بربط، مهدی موسوی، مهدی بیجاری، علی رحیمی، امین کاظمی و محسن بابا صفری ۱۶ بازیکنی هستند که در رقابتهای آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی حضور دارند.
سرمربیگری این تیم را کاستاراتویچ به عهده دارد و شهداد مرتجی نیز به عنوان مربی و محمدرضا رجبی دبیر فدراسیون هندبال نیز در کنار تیم در مالزی حضور و این تیم را هدایت خواهد کرد.
تیم ملی هندبال ایران بعد از پایان این اردو مستقیم برای حضور در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ به جاکارتا خواهند رفت.
نظر شما