پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۰۹

بازداشت حداقل ۳۷ آموزگار ترکیه به اتهام ارتباط با گولن

بازداشت حداقل ۳۷ آموزگار ترکیه به اتهام ارتباط با گولن

۳۷ نفر از آموزگاران یک مدرسه ابتدایی در آنکارا، پایتخت ترکیه به اتهام ارتباط با شبکه گولن دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، با حکم دادستان عمومی ترکیه حداقل ۳۷ آموزگار ابتدایی در شهر آنکارا، پایتخت ترکیه به ظن ارتباط با شبکه فتح الله گولن دستگیر شدند.

در این گزارش همچنین گفته شده پلیس حداقل ۱۷ مدرسه ابتدایی دیگر در سایر مناطق آنکارا را به ظن ارتباط با شبکه گولن مورد تفتیش و بازجویی قرار داده است.

به گفته پلیس آنکارا برخی از بازداشت شدگان از طریق نرم افزارهای اینترنتی بر روی گوشی‌های همراه، ارتباط خود را با دیگر اعضای گولن در ترکیه و آمریکا سازماندهی می‌کردند و این مسئله زمینه کشف شبکه‌ای از اعضای گولن را فراهم خواهد ساخت.

دولت ترکیه فتح الله گولن، واعظ مشهور این کشور را که در حال حاضر در ایالت پنسیلوانیای آمریکا به سر می‌برد به سازماندهی و رهبری کودتای ناموفق برخی فرماندهان نظامی در جولای ۲۰۱۶ متهم می‌کند و گروه تحت رهبری او را تروریستی معرفی کرده است.

دولت اردوغان تا کنون هزاران نفر از کارمندان و نظامیان ترکیه را به جرم ارتباط با شبکه گولن دستگیر و از کار اخراج کرده است.

کد خبر 4368781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha