۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۴۶

دقایقی پیش؛

«روحانی» وارد آکتائو قزاقستان شد

«روحانی» وارد آکتائو قزاقستان شد

رئیس‌جمهور که برای شرکت در اجلاس سران کشورهای ساحلی دریای خزر به قزاقستان سفر کرده است، دقایقی پیش وارد فرودگاه شهر «آکتائو» در قزاقستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس سران کشورهای ساحلی دریای خزر به قزاقستان سفر کرده است، دقایقی پیش وارد فرودگاه شهر «آکتائو» در قزاقستان شد.

در این سفر یک روزه علاوه بر بیانیه مشترک، چندین سند مهم همکاری راهبردی در حوزه دریای خزر به امضا سران کشورها می رسد.

همچنین ملاقات با رییس جمهور قزاقستان و برخی سران شرکت کننده در این اجلاس و بررسی و توسعه روابط دو جانبه از دیگر برنامه های روحانی در این سفر است.

اجلاس وزرای امور خارجه پنج کشور ساحلی دریای خزر (ایران، روسیه، ترکمنستان، آذربایجان و قزاقستان) روز گذشته با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان آغاز شد.

کد مطلب 4371554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha