پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۰۷

امام جمعه شهرستان قروه:

تربیت دینی جوانان از نیازهای اصلی جامعه است

تربیت دینی جوانان از نیازهای اصلی جامعه است

قروه- امام جمعه قروه تربیت دینی جوانان را از نیازهای اصلی جامعه دانست و بر شکل گیری جامعه ای با محوریت دین مداری و خودسازی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن باباییان شامگاه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش قروه با اشاره به اینکه خودسازی یکی از اصول اساسی در زندگی است، اظهار داشت: نگرش به گذشته و ترسیم آینده یکی از ضروریات هر شخصی در زندگی است و در واقع ترسیم آینده با نگاه به گذشته میسر می شود.

وی با اشاره به تأثیر آموزش و پروش در خودسازی جوانان، افزود: تربیت دینی جوانان مبحثی است که باید مورد توجه قرار گیرد و این یکی از نیازهای اصلی در جامعه بوده و باید دانست که دین و دین خواهی عامل عزت مندی ما بوده و هست.

به گفته باباییان بررسی مسایل و آسیب های اجتماعی در شورای آموزش و پرورش ضرورت دارد چرا که امروزه بسیاری از آسیب ها به سمت مدارس رفته است.

وی با بیان اینکه به خاطر درگیریهای جناحی و سیاسی از اصل موضوع خارج و از تربیت دینی در حین تحصیل غفلت شده و لازم است نظارت ها اصولی تر و کارآمدتر صورت گیرد.

باباییان اثر نماز در دین خواهی را بالا دانست و تصریح کرد: ما هم تصمیم سازیم و هم تصمیم گیرنده لذا به گونه ای کار شود که جامعه با محوریت دین مداری شکل گیرد.

امام جمعه قروه در ادامه نسبت به افزایش شهریه مدارس بزرگسالان با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه و همچنین وجود یکسری از افراد مشاورنما در خصوص هدایت تحصیلی انتقاد کرد.      

کد خبر 4371939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha