پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

اتحادیه عرب حمله روز گذشته به نیروهای امنیتی اردن را محکوم کرد

اتحادیه عرب حمله روز گذشته به نیروهای امنیتی اردن را محکوم کرد

دبیرکل اتحادیه عرب حمله تروریستی علیه نیروهای امنیتی اردن در منطقه الفحیص در نزدیکی امان را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، «محمود عفیفی» سخنگوی دبیرکل اتحادیه عرب حمله تروریستی علیه نیروهای امنیتی اردنی در منطقه «الفحیص» را محکوم کرد.

بر اساس این خبر، سخنگوی دبیرکل اتحادیه عرب گفت که «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب این حمله را که امنیت و ثبات اردن را هدف قرار داده محکوم کرده است. وی ضمن ابراز همدردی با خانواده های قربانیان، برای مجروحان آرزوی سلامتی کرده است.

اتحادیه عرب اعلام کرده که از همه اقدامات دولت اردن برای مقابله با گروه های تروریستی حمایت می کند و افزود: این عملیات های تروریستی، مقابله با تروریسم در منطقه و ریشه کن کردن جریان هایی که به دنبال ناامنی در کشورهای عربی هستند را به یک ضرورت مهم تبدیل می کند.

روز گذشته در پی انفجار بمبی که نیروهای امنیتی اردن را هدف قرار داده بود یک پلیس کشته و ۶ تن دیگر زخمی شده ابود.

کد خبر 4372551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Aa IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۱
      0 0
      این آدم بی شعور اصلا از دانش آموزان یمنی اطلاع ندارد