پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۹

رئیس بهزیستی بیرجند از خبرگزاری مهر بازدید کرد

رئیس بهزیستی بیرجند از خبرگزاری مهر بازدید کرد

بیرجند- رئیس بهزیستی بیرجند به مناسبت گرامیداشت هفته خبرنگار از دفتر خبرگزاری مهر در خراسان جنوبی بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شرفی در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر  از سرپرست  و مجموعه خبرنگاران این رسانه  به جهت همکاری و  نقش موثر در ترویج فرهنگ پیشگیری و برنامه های بهزیستی تقدید کرد.

وی اظهار کرد: در سال گذشته 44 درصد توانمند سازی در سازمان بهزیستی شهرستان بیرجند انجام شده که در طول تاریخ بهزیستی بی سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه حفظ منزلت و جایگاه مردم از اهداف مهم بهزیستی است، افزود: حمایت بهزیستی در بخش مالی مقطعی است و احیا و توانمندی خانواده ها از رسالت های اصلی این سازمان است.

رئیس بهزیستی شهرستان بیرجند ادامه داد: استان خراسان جنوبی جزو محدود استان هایی است که مددجویان بهزیستی هم از کمک های مالی و هم از حمایت های بیمه ای استفاده می کنند.

 وی بر ترویج فرهنگ راهنمایی گرفتن از مشاوران تاکید کرد و گفت: برای سلامت روان به خصوص در زندگی خانوادگی لازم است تا فرهنگ مشاوره را ترویج کنیم.

شرفی از راه اندازی پنج مرکز مشاوره در شهرستان بیرجند طی سال جاری خبر داد و افزود: 17 مرکز مشاوره هم اکنون در شهرستان فعال است.

کد خبر 4372644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha