پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۵۵

در هفته دولت؛

۳۸ پروژه عمرانی در دشتی افتتاح و اجرا می شود

۳۸ پروژه عمرانی در دشتی افتتاح و اجرا می شود

دشتی- فرماندار دشتی گفت: در هفته دولت امسال ۳۸ پروژه عمرانی با اعتبار ۳۰۴ میلیارد ریال افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله نادری عصر یکشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های هفته دولت شهرستان دشتی اظهار داشت: از این تعداد ۲۶ پروژه عمرانی با اعتبار بالغ بر ۱۶۶ میلیارد ریال افتتاح و ۱۲ پروژه نیز با اعتبار ۱۳۸ میلیارد ریال عملیات اجرایی آنها آغاز می شود.

وی از تشکیل پنج کمیته فرهنگی اجتماعی، عمرانی، بانوان، تبلیغات و اطلاع رسانی و پشتیبانی خبر داد و افزود: در هفته دولت از مدیران و دستگاههای اجرایی برتر شهرستان و کارمندان نمونه تجلیل به عمل می آید.

نادری بر ضرورت انعکاس خدمات دولت تاکید کرد و یادآور شد: در هفته دولت علاوه بر برگزاری نشست های هم اندیشی میز خدمت نیز در مساجد شهر برگزار می شود.

وی با بیان اینکه مدیران از ظرفیت فضای مجازی در اطلاع رسانی به نحو مطلوب استفاده شود، گفت: هیچ اداره ای در شهرستان حق ندارد بنر خیر مقدم برای مسئولین نصب کند.

نادری تصریح کرد: برای افتتاح و یا کلنگ زنی پروژه های عمرانی حتما متعمدین شهرها و روستاها حضور داشته باشند.

در پایان حمید زارعی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشتی به عنوان دبیر ستاد معرفی گردید.

کد خبر 4372869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha