۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲

معاون پژوهشی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری:

افزایش فضاهای فرهنگی در روستاهای چهارمحال و بختیاری ضروری است

افزایش فضاهای فرهنگی در روستاهای چهارمحال و بختیاری ضروری است

شهرکرد- معاون فرهنگی،آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: افزایش فضاهای فرهنگی در روستاهای چهارمحال و بختیاری ضروری است.

حجت‌الاسلام سید عزیز الله میراحمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه افزایش فضاهای فرهنگی در روستاهای چهارمحال و بختیاری ضروری است، اظهار داشت: کمبود فضاهای فرهنگی از مهمترین مشکلات در روستاها به شمار می رود.

وی بیان کرد: تقویت زیر ساخت های فرهنگی در چهارمحال و بختیاری ضروری است که این مهم در روستاها باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

تقویت زیر ساخت های فرهنگی در چهارمحال و بختیاری ضروری است

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بیش از ۸۵۰ روستاها در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که باید زیرساخت های فرهنگی در این روستاها ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: کاهش آسیب های اجتماعی از مهمترین برنامه های تبلیغات اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری است.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بهره گیری از روحانیون در شهرها و روستاها برای کاهش آسیب های اجتماعی تاثیر به سزایی دارد.

وی تاکید کرد: تجربه نشان داده است که مناطقی که روحانیون مشغول به فعالیت تبلیغی هستند حجم مشکلات و معضلات اجتماعی به نسبت دیگر مناطق کمتر است.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: توسعه خانه های قرآن در روستاهای چهارمحال و بختیاری ضروری است و باید فرهنگ قرانی در جامعه نهادینه شود.

کد خبر 4373649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha