پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۵۷

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی:

مددکاری باید زمینه عدم وابستگی به کمیته امداد را فراهم کند

 مددکاری باید زمینه عدم وابستگی به کمیته امداد را فراهم کند

مشهد-مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت:اقدامات مددکاری باید زمینه را برای عدم وابستگی خانواده به کمیته امداد فراهم کند.

به گزارش خبرنگارمهر، حبیب‌الله آسوده سه شنبه شب درپنجمین دوره فرهنگی، آموزشی و زیارتی ویژه مددکاران کمیته امداداظهار کرد: در کمیته امداد مسائل و مشکلات خانوارهای تحت حمایت با اقدامات مددکار مرتفع می‌شود و مددکاران باید آرامش خاطر، ایجاد شغل و توانمندی را جایگزین سرگردانی و استرس مددجویان کنند و نحوه ارائه خدمت آنان زمینه‌ای برای عدم وابستگی دائمی خانواده‌ها به کمیته امداد شود.

وی افزود:باید مددکاری سنتی و نوین تلفیق شود ودر مددکاری علاوه بر استفاده از تجارب سنتی باید از اصول دانش‌محور و ارائه آموزش‌های مختلف به‌صورت مستمر استفاده شود تا با استفاده از این شیوه‌ها موجب کاهش فقر شود.

مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی ادامه داد:مددکاران باید با استفاده از سه عنصر ایده پروری، ارائه طرح جدید، خلاقیت و نوآوری به بهبود وضعیت ارائه خدمت بهتر و مطلوب‌تر به مددجویان کمک کنند.

وی بیان کرد:  مددکاری فرایند حل مسئله برای فرد و خانواده است  ودر این حین مددکار علاوه بر بررسی و تحقیق، باید اطلاعات لازم از محیط افراد، ابعاد خانواده و نیازهای شناسایی‌شده و آسیب‌های احتمالی داشته باشد.

وی تاکید کرد: دلسوز بودن در ارائه خدمت به مددجویان بسیار مهم است و برای حفظ کرامت و شخصیت خانواده‌ها باید مددکاران در هنگام حضور برای ارائه خدمت به خانوارهای تحت حمایت  به آنان به چشم خانواده خود نگاه کنند تا ضمن حفظ شان و عزت آن‌ها  خدمات به‌صورت شایسته‌تر به مددجویان ارائه شود.

کد خبر 4374897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha