پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۲۶

بازدید مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت از دستاوردهای اوقاف فارس

بازدید مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت از دستاوردهای اوقاف فارس

شیراز- مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت از دستاوردها و تولیدات دانش بنیان زیرمجموعه اوقاف و امور خیریه فارس بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مسائلی ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از غرفه شرکت موقوفه دانش سلامت کوثر که در سومین نمایشگاه توانمندی های تولیدات داخلی که در ساختمان شماره ۳ دانشگاه پزشکی شیراز برپاست در جریان انواع تولیدات این شرکت قرار گرفت و به ارزیابی ساخته های این موسسه که تحقق اولین گام سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه تولید قطعه پزشکی توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فارس پرداخت.

مدیر کل نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با توجه به اینکه شرکت دانش سلامت کوثر ۵۰ درصد فروش تجهیزات خود را وقف بیمارستان شهید رجایی شیراز کرده گفت: اختصاص ۲۵ درصد وقف بر مرکز تحقیقات تروما استان فارس وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کار پسندیده ایست که انجام می پذیرد و موید تلاش خداپسندانه برای مردم است.

مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه بخشی از وقف این شرکت به بیماران بی بضاعت اختصاص یافته، تصریح کرد: این شرکت در راستای رشد اقتصادی، تامین نیاز سلامت هموطنان و افزایش عزت ملی، با به روزترین فناوری در عرصه تولید ایمپلنت های ارتوپدی، گام برداشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت دانش سلامت کوثر ضمن کسب عنوان برند برتر در سال گذشته، موفق به کسب عنوان نخستین تولیدکننده اکسپرت نیل تیتانیوم در ایران و اخذ استانداردهای ایزو شده است.

کد خبر 4375265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha