پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۰۴

مقام نخست مدارس خیر ساز کشور به ساوجبلاغ رسید

شهرستان ساوجبلاغ با مشارکت فعال خیرین مدرسه ساز بیشترین مدارس خیر ساز کشور را دارد.

مدیر آموزش و پرورش ساوجبلاغ در این خصوص به خبرنگار مهر در کرج گفت: شهرستان ساوجبلاغ با توجه به نیازهای مبرمی که در خصوص احداث مدارس جدید داشت موفق به جذب بیشترین خیرین مدرسه ساز شده است.

غلامرضا سلیمانی افزود: از سال 82 تاکنون 224 کلاس درس در قالب بیش از 25 مدرسه در این شهرستان ساخته شده است و تمام اعتبارات این مدارس از محل خیر سازی تامین شده است.

وی خاطرنشان کرد: هزینه ساخت اعتبارات این مدارس بالغ بر 50 میلیارد ریال بوده و اغلب آنها در مناطق روستایی احداث شده اند.

سلیمانی تاکید کرد: با توجه به دورنمای جمعیت شهرستان نیاز به مدرسه در ساوجبلاغ همچنان ادامه دارد و مشارکت خیرین بهترین پشتیبانی از توسعه و گسترش علم محسوب می شود.

شهرستان 230 هزار نفری ساوجبلاغ در 65 کیلومتری غرب استان تهران بیش از 32 هزار دانش آموز دارد و قرار است در افق 1400 جمعیت ساکن در این منطقه به حدود 600 هزار نفر برسد.

کد خبر 437530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha