پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۲۱

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خبرداد:

تامین و توزیع گسترده مرغ منجمد دولتی در استان زنجان

تامین و توزیع گسترده مرغ منجمد دولتی در استان زنجان

زنجان-مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: مرغ منجمد دولتی در استان زنجان به صورت گسترده در بازار زنجان توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر عبدالله جعفری افزود: در پی افزایش نامتعارف قیمت گوشت مرغ در بازار در راستای تنظیم بازار و حمایت از مصرف کنندگان، شرکت پشتیبانی امور دام استان نسبت به تامین و توزیع گسترده مرغ منجمد با نرخ مصوب اقدام کرده است.

وی ادامه داد: مرغ منجمد دولتی با نرخ ۶ هزار و ۷۵۰ تومان برای مصرف کننده به وفور و بدون محدودیت از طریق فروشگاه های زنجیره‌ای و بزرگ، تعاونی های مصرف و واحدهای صنفی منتخب در سراسر استان در حال توزیع است و به لحاظ تامین و دسترسی شهروندان به این کالای اساسی جای هیچ گونه نگرانی نخواهد بود.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به اهتمام دولت به منظور حمایت از مصرف کنندگان و اختصاص یارانه از محل منابع ملی برای تامین و توزیع مرغ منجمد دولتی، از شهروندان تقاضا می شود در صورت مشاهده موارد تخلف و گران فروشی های احتمالی، موارد را به سامانه «۱۲۴» گزارش کنند.

استان زنجان جایگاه چهارم توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در کشور را از آن خود کرد

 مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به استقبال مطلوب کشاورزان استان از اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در مزارع و باغات تصریح کرد: سال گذشته استان زنجان جایگاه چهارم توسعه سامانه های نوین آبیاری در کشور را از آن خود کرد.

فریدون داوودی از تحقق ۱۵۱ درصدی برنامه های توسعه سامانه های نوین آبیاری در استان زنجان نسبت به تعهد برنامه اقتصاد مقاومتی خبر داد و عنوان کرد: استان زنجان سال گذشته در اجرای آبیاری های نوین در سطح مزارع و باغات رکورددار بوده است.

وی سطح اجرای آبیاری های نوین طی سال گذشته در استان زنجان را بیش از ۸ هزار هکتار اعلام کرد و بیان داشت: از این سطح هم اکنون ۵ هزار هکتار به طور کامل اجرایی  شده و ۳ هزار و ۸۶۰ هکتار دیگر نیز در حال اجراست.

داوودی خاطرنشان کرد: سال گذشته از ۸۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده برای توسعه آبیاری های نوین در اراضی کشاورزی استان زنجان حدود ۵۳ درصد معادل ۴۸ میلیارد تومان محقق شد و امسال نیز از ۳۲ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده طی مرحله اول برای استان تاکنون ۵ میلیارد تومان تخصیص داده شده است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان یادآور شد: در حال حاضر برای تجهیز هر هکتار اراضی کشاورزی به آبیاری های قطره ای و تیپ مبلغ ۱۰ میلیون تومان و آبیاری بارانی مبلغ ۶.۵ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض دولتی به کشاورزان پرداخت می شود.

کد خبر 4375403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha