پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۵۷

فرماندار شاهرود:

جلوی انعکاس واقعیت گرفته نشود/ بالاترین عبادت خدمت به مردم است

جلوی انعکاس واقعیت گرفته نشود/ بالاترین عبادت خدمت به مردم است

شاهرود - فرماندار شاهرود خبرنگاران را بازوان دستگاه‌های اجرایی برای اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع دانست و گفت: دسترسی به اطلاعات حق مردم است لذا جلوی انعکاس واقعیت نباید گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرم محمدی ظهر چهارشنبه در پنجمین جلسه شورای اداری سال جاری شاهرود به میزانی تالار ولایت فرمانداری این شهر ضمن بیان اینکه ۷۰ درصد مشکلات موجود در داخل شهر قابل‌حل است، ابراز داشت: قابلیت حل بسیاری از مشکلاتی موجود در داخل کشور وجود دارد لذا در شعار اقتصاد مقاومتی نباید صرفاً جنبه اقتصادی را دید بلکه در داخل این دو کلمه توانی وجود دارد که باهم افزایی در برابر همه هجمه‌های داخلی و خارجی می‌توان مقابله کرد.

وی بابیان اینکه همه علما و پیشکسوتان دینی بر این امر واقف هستند که بالاترین عبادت خدمت به مردم است، افزود: اگر خدمتی خاضعانه و خالصانه برای خدا صورت گیرد قطعاً ماندگار خواهد ماند چنانکه در دفاع مقدس با همه تنگناهای موجود توانستیم برگ زرینی را در تاریخ کشور حک کنیم.

مدیران باید اخلاق در عمل داشته باشند

فرماندار شاهرود بابیان اینکه مدیران باید اخلاق در عمل داشته باشند، ابراز داشت: باید برای مردم به‌عنوان صاحبان اصلی کشور خدمت کرد و چه چیز می‌تواند از این بالاتر باشد که کاری انجام دهیم که در حافظه تاریخی ملت ماندگار شود.

محمدی در ادامه با تاکید بر اینکه گفته‌های مسئولان و مدیران باید منطبق بر واقعیت باشد، تصریح کرد: درمجموع اگر انصاف و عدل رعایت شود قطعاً مردم شمارا کمک خواهند کرد و این اقدامات سازنده در نظام ثبت خواهد شد.

وی بابیان اینکه تیم اقتصادی دولت با همه توان خود در حال انجام تکالیف خود است، افزود: به‌عنوان مدیران باید از همه منابع موجود به نحو بهینه استفاده شود و با یکدیگر هم‌افزایی داشته باشیم، ایجاد ناامیدی در بین مردم منجر به بی‌اعتمادی خواهد شد لذا در این شرایط حساس در جنگی که به‌ناحق به کشور ما در سال‌های مختلف تحمیل‌شده است باید درست ایفای نقش کنیم.

نمی‌تواند جلوی انعکاس واقعیت را گرفت

فرماندار شاهرود بابیان اینکه اگر نمی‌توانیم مشکلی را حل کنیم باید حداقل راهگشای مردم باشیم، ابراز داشت: در آستانه هفته دولت قرار داریم لذا باید مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی باقدرت و انگیزه برای مردم خدمت کنند قطعاً حضور در بین مردم شمارا بیمه خواهد کرد.

محمدی در ادامه تصریح کرد: در هفته دولت باید پروژه‌هایی که افتتاح و یا کلنگ‌زنی می‌شوند منشأ خیر و ادامه‌دار باشند، خاموش شدن شعله خدمات‌رسانی رنجیده‌خاطر شدن مردم و به دنبال آن تزریق ناامیدی را در بطن جامعه در پی خواهد داشت.

وی افزود: خبرنگاران بازوان دستگاه‌های اجرایی برای اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع هستند لذا هیچ مدیری نباید از آن‌ها هراس داشته باشد با عصبانیت نمی‌تواند جلوی انعکاس واقعیت را گرفت بلکه به‌صورت رابطه تعاملی باید این رابطه تداوم داشته باشد.

کد خبر 4375484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha