پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۱

فرماندار سرخه:

طرح هر سرخه‌ای یک مهارت اجرا می‌شود/ ضرورت ارتقای حرفه‌آموزی

طرح هر سرخه‌ای یک مهارت اجرا می‌شود/ ضرورت ارتقای حرفه‌آموزی

سرخه - فرماندار سرخه بابیان اینکه مهارت‌های دانش‌آموختگان باید ارتقا یابد، گفت: باهدف تحقق این امر، طرح هر سرخه‌ای یک مهارت با همراهی فنی و حرفه‌ای اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مؤیدی زاده بعدازظهر چهارشنبه در کارگروه اشتغال سرخه که با حضور مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان سمنان به میزبانی فرمانداری برگزار شد، ضمن بیان اینکه طرح هر سمنانی یک مهارت در سرخه نیز اجرا می‌شود و استقبال خوبی از آن خواهد شد، تأکید داشت: برای دستیابی به شعار هر جوان یک مهارت تلاش‌های خوبی صورت گرفته است، از سوی دیگر جامعه آماری بسیار مطلوبی در سطح شهرستان چه در بخش روستایی و چه در بخش شهری از آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای استقبال کرده‌اند که این مهم نوید اجرای موفقیت‌آمیز طرح هر نفر یک مهارت را در این شهرستان در آینده خواهد داد.

وی بابیان اینکه یکی از معضلات حوزه اشتغال کشور عدم داشتن مهارت تخصصی دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است که باید در این زمینه با اجرای برنامه‌های مدون و دقیق نسبت به ارتقاء مهارت‌های تخصصی شغلی این قشر از جامعه گام برداریم.

ضرورت ارتقای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

فرماندار سرخه در ادامه بابیان اینکه رشد، توسعه و ایجاد اشتغال پایدار درگرو شناخت پتانسیل‌های منطقه‌ای و نیاز بازار روز شهرستان‌ها است، گفت: شورای مهارت‌آموزی شهرستان به‌صورت‌ مستمر برگزار خواهد شد و نسبت به شناخت ظرفیت‌ها، پتانسیل‌های موجود و نیازهای آتی بازار کار اقدام خواهد کرد.

مؤیدی‌زاده بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی شهرستان سرخه در راستای افزایش مهارت‌های جوانان و ایجاد اشتغال و بازار کار متناسب با نیروی کار ماهر موجود و در راستای حمایت از ترویج آموزش‌ها فنی و حرفه‌ای به‌عنوان یاور مهارت گام بردارند.

وی بابیان این مطلب که برای دستیابی به موفقیت در حوزه مهارت آموزی جوانان و دانش‌آموختگان باید نقشه راه روشنی با توجه به پتانسیل‌های هر منطقه وجود داشته باشد، گفت: طرح آمایش‌سرزمینی می تواند در نیازسنجی اشتغال و مهارت‌های هر منطقه در طرح هر جوان یه مهارت در شهرستان‌های مختلف بسیار راه‌گشا باشد.

کد خبر 4375557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha