پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۲۱

فرمانده انتظامی فامنین عنوان کرد:

کشف ۶۰ راس دام قاچاق در فامنین

کشف ۶۰ راس دام قاچاق در فامنین

فامنین - فرمانده انتظامی شهرستان فامنین از کشف ۶۰ راس گوسفند فاقد مجوز و قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی حسن حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ماموران انتظامی شهرستان فامنین در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق، با پایش محورهای مواصلاتی و اجرای ایست و بازرسی های مقطعی و کنترل خودروهای عبوری در بازرسی از یک کامیون ۶۰  راس گوسفند فاقد مجوز بهداشتی و قاچاق را کشف کردند.

وی با اشاره به اینکه ارزش دام های کشف شده ۷۲۰ میلیون ریال ارزیابی شده است، افزود: احشام کشف شده به اداره دامپزشکی شهرستان منتقل و ۲ نفر متهم به مرجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فامنین گفت: پلیس با اقتدار کامل و قاطع و بدون اغماض با قانون شکنان برخورد خواهد کرد.

وی از شهروندان خواست هرگونه اخبار را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش و نظرات و پیشنهادات خود در زمینه عملکرد پلیس را با سامانه ۱۹۷ در میان بگذارند.

کد خبر 4375617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha