پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۱۴

13 فیلم مونیچلی در جشنواره فجر روی پرده می‌رود

13 فیلم مونیچلی در جشنواره فجر روی پرده می‌رود

13 فیلم سینمایی در بخش بزرگداشت "ماریو مونیچلی؛ برآمده از سینمای اجتماعی ایتالیا" در بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی جشنواره فیلم فجر اعلام کرد در این بخش فیلم های "توتو دنبال خانه می‌گردد"، "زندگی سگی"، "دزد و پاسبان ها"، "توتو به رم می رود"، "توتو و خانم ها"، "دردسر بزرگ در خیابان مادونا"، "جنگ بزرگ"، "یک بورژوا کوچک کوچک"، "ما سرهنگ را می خواهیم"، "دوستان من"، "سفر با آنیتا"، "دوستان من 2" و "برتولدو برتولدینو و کاسکاسنو" به نمایش درمی‌آید.

مونیچلی متولد 1915 توسکانی ایتالیا با مشارکت در کارگردانی فیلم "پسران ویاپاتال" در سال 1935 جایزه جشنواره ونیز برد و این آغاز راهی طولانی شد که در ادامه آن در سن 91 سالگی، شصت و ششمین فیلم خود را با نام "گل‌های سرخ صحرا" آماده اکران جهانی کرده است.

مونیچلی برای رسیدن به عنوان یکی از سلاطین کمدی ایتالیایی راهی طولانی را طی کرد، راهی که با دستیاری بسیاری از معروفترین فیلمسازان اروپایی از جمله پیترو جرمی و گوستاو ماچاتی آغاز شد و پس از آن همکاری با نویسنده مشهور کمدی استفانو وانزینا حرکت وی را هموار کرد.

مونیچلی در 1959 به خاطر فیلم "جنگ بزرگ" جایزه شیر طلایی جشنواره فیلم ونیز را دریافت کرد، جشنواره ای که 32 سال بعد یعنی در سال 1991 شیر طلایی یک عمر فعالیت هنری را به این فیلمساز اعطا کرد. مونیچلی همچنین در سال 1957 جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم برلین را برای فیلم "پدران و پسران" به خود اختصاص داد.

مونیچلی در طول فعالیت فیلمسازی خود با بسیاری از مشهورترین بازیگران ایتالیایی از جمله ویتوریو گاسمن، مارچلو ماسترویانی، مونیکا ویتی، آنا مانیانی، جانکارلو جانینی، ویتوریو دسیکا، سوفیا لورن، نینو مانفردی و جان ماریا ولونته همکاری داشته است.
کد خبر 437621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha