پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶

استاندار زنجان:

زنجان دارای ظرفیت‌های بسیار بالای فرهنگی و اجتماعی است

زنجان دارای ظرفیت‌های بسیار بالای فرهنگی و اجتماعی است

زنجان-استاندار زنجان گفت: زنجان دارای ظرفیت‌های بسیار بالای فرهنگی، اجتماعی و تاریخی است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش‌امیری شامگاه پنجشنبه در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه شهرستان‌های زنجان، طارم، ایجرود و ماه‌نشان با بیان اینکه مردم استان زنجان ارادت کم‌نظیر به امام حسین (ع) و اهل بیت(ع) دارند، افزود: مردم زنجان مراسم خاص و اجتماع کم‌نظیری را در روزهای هشتم و یازدهم محرم دارند که زیباترین اجتماع عزای امام حسین (ع) در جهان است.

وی با اشاره به برگزاری نمایش فصل شیدایی در زنجان و استقبال مردم زنجان، گفت: در این نمایش هنرمندان از هبوط آدم و ظهور امام زمان را با هنرمندی تمام به نمایش گذاشتند.

درویش امیری گفت: همواره در این استان در کنار اینکه فضای معرفتی و مذهبی وجود دارد، برنامه‌هایی نظیر جشنواره آش و غذای اکو و کنسرت‌های متعدد در جهت افزایش نشاط اجتماعی به صورت خودجوش اجرایی می‌شود.

استاندار زنجان افزود: سال گذشته در کنار برگزاری جشنواره آش و همایش دستاوردهای روستایی بالغ بر ۲۲ کنسرت با کم‌ترین مشکلات پیش روی برگزار شد.

درویش امیری با بیان اینکه مسئولان باید از ظرفیت هنرمندان برای تحکیم مبانی جمهوری اسلامی استفاده کنند، گفت:  هنرمندان سرمایه های اجتماعی کشور ما هستند و محصول و تولیدات هنرمندان به اندازه ای ارزشمند است که نمی توان برای آن قیمت گذاری کرد.

استاندار زنجان گفت: دستگاه های متعدد فرهنگی در استان زنجان با ماموریت های خاص فعال هستند و در این میان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با سلایق مختلفی سروکار دارد.

درویش امیری با بیان اینکه پایین بودن سهم بودجه فرهنگی در کشور، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با کمترین بودجه پاسخگوی بیشترین مطالبات باشد.

وی ادامه داد:  هنرمندان سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه هستند و  مسئولان باید از ظرفیت‌های اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه نهایت استفاده را برای تحکیم مبانی جمهوری اسلامی ببرند.

کد خبر 4376670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha