پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۳

قائم مقام مدیرکل کمیته امداد استان کرمان:

۴ میلیارد تومان اعتبار به مددجویان رفسنجان اختصاص یافت

۴ میلیارد تومان اعتبار به مددجویان رفسنجان اختصاص یافت

رفسنجان - قائم مقام مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: امسال چهار میلیارد تومان بودجه برای اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و اقشار آسیب پذیر رفسنجان اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب روستایی پنجشنبه شب در همایش مسجد، محله و کارآفرینی در  رفسنجان اظهار داشت: ۲۰ تا ۳۵ درصد اقتصاد دنیا در مشاغل خانگی تعریف شده است و در این مشاغل خانواده ها می توانند خودکفا شوند.

وی افزود: افرادی که اجناس و کالاهایی در این زمینه تولید می کنند نباید دغدغه فروش و بازار کار داشته باشند و از مسئولین تقاضا داریم که برای فروش اجناس تولیدی در حوزه مشاغل خانگی تدابیری بیندیشند.

وی با اشاره به مشکلات اشتغال جوانان، یادآور شد: اگر مسئولان از تلاشهای جوانان حمایت کنند به یقین رونق اقتصادی را شاهد خواهیم بود.

قائم مقام مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از اختصاص چهار میلیارد تومان بودجه برای اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و اقشار آسیب پذیر رفسنجان خبر داد و افزود: سال گذشته این اعتبار به مبلغ دو میلیارد تومان بود که جذب شد و امسال این اعتبار نسبت به سال گذشته دو برابر رشد داشته است.

کد خبر 4376718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha