پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۹

گزارش خبرنگار مهر از اندونزی؛

باخت هندبال برابر تیم چند ملیتی قطر/ صعود به دور دوم بازی‌ها

باخت هندبال برابر تیم چند ملیتی قطر/ صعود به دور دوم بازی‌ها

تیم ملی هندبال ایران علی رغم شکست برابر تیم چند ملیتی قطر به دور دوم بازی‌های آسیایی جاکارتا راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابتهای هندبال بازیهای آسیایی جاکارتا، عصر امروز جمعه ۲۶ مردادماه تیم هندبال کشورمان برابر تیم قطر قرار گرفت که با نتیجه ۲۰ به ۳۵ شکست خورد.. هندبالیست های کشورمان که در مرحله گروهی با تیم های قطر و مالزی در گروه اول قرار دارند، در ادامه مسابقات امروز برابر تیمی قرار گرفتند که مربی اش از گران ترین مربیان مطرح هندبال دنیا بوده و ترکیبی از بازیکنان تبعه اروپایی را در اختیار داشته و عنوان نایب قهرمانی جهان را در کارنامه خود دارد. 

در این دیدار تیم قطر نیمه اول را با نتیجه ۱۸ بر ۶ به سود خود تمام کرد. در نیمه دوم نیز این تیم قطر بود که با نتیجه  ۱۸  بر ۱۳ تیم ایران را مغلوب خود کرد. در نهایت تیم قطر با نتیجه ۳۵ بر ۲۰ پیروز این میدان بود. 

پیش از این تیم هندبال ایران مالزی را در این گروه با نتیجه ۵۵ بر ۱۱ شکست داده بود. با توجه به صعود دو تیم از هر گروه، تیم ایران به عنوان تیم دوم گروه اول به مرحله بعد صعود کرد. 

کد خبر 4376970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha