به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی صادقی پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از اصحاب رسانه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۲۹۰ هکتار از اراضی داخل حریم قرچک توسط اداره کل منابع طبیعی استان تهران به راه و شهرسازی تحویل شده و ما نقشی در موات سازی این اراضی نداشتیم و تنها مسئول اخذ سند تک برگی به نام دولت هستیم.
صادقی در ادامه با اشاره به اینکه اولویت در این اراضی که رای موات دارند، دریافت سند برای زمین هایی است که احداث بنا در آن ها صورت نگرفته است افزود: این ۲۹۰ هکتار شامل پلاک های ۴۷، ۴۸ و ۴۹ قرچک است.
وی در خصوص محله های پشت خط ریل راه آهن و پلاک ۵۳ که شامل چنین اراضی هستند نیز گفت: اگر مالکان سندهایی دارند باید برای حل مشکل خود اقامه دعوی کنند، چرا که سندهای آن ها باطل می شوند.
رییس اداره راه و شهرسازی ورامین و قرچک بیان داشت: در پلاک های ۴۷، ۴۸ و ۴۹ اراضی قرچک نیز بالغ بر ۵ هزار زمین سنددار وجود دارد، که چون بنا در این مجموعه ها ساخته شده، سندهای آن باطل نمی شود و بسته پیشنهادی ما برای حل مشکل ارائه شده است و لازم به ذکر است که در حال حاضر ساخت و سازی در این مناطق صورت نمی گیرد.
نظر شما