دکتر "حسن خالقی" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانشجویان این دوره پودمانی دانشگاه علمی کاربردی ادعا می کنند دانشگاه آنها را از برگزاری آزمون جامع پس از اتمام تحصیلات و اعطای مدرک در صورت قبولی در این آزمون مطلع نکرده است.
وی اظهار داشت: اگرچه دانشگاه علمی کاربردی برگزاری آزمون را به نوعی به این دسته از داوطلبان اعلام کرده است، اما با توجه به اعتراض دانشجویان، وزارت علوم تصمیم گرفت معیارهای متفاوتی را برای قبولی دانشجویان این دوره در نظر بگیرد.
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه اکثریت دانشجویان در آزمون جامع دانشگاه علمی کاربردی قبول می شوند، گفت: شرط معدل نیز در قبولی آزمون جامع در نظر گرفته می شود، به طوریکه اگر دانشجویی دارای معدل 14 باشد حتی اگر در آزمون جامع نمره ای را کسب نکند، قبول خواهد شد.
وی اضافه کرد: با تغییر در فرمول قبولی آزمون جامع تصور می شود حدود 95 درصد از دانشجویان این دوره قبول شوند. اما در صورتی که دیوان عدالت اداری به ابطال قانون رأی دهد، وزارت علوم این دانشجویان را در آزمون جامع می پذیرد، اما در مدرک آنها ذکر می کند که این مدرک به استناد رأی دیوان عدالت اداری به دانشجو اعطا می شود.
خالقی گفت: آئین نامه آزمون جامع دانشگاه علمی کاربردی توسط وزارت علوم تدوین شده است و تغییری نمی کند. تنها برای این دسته از دانشجویان معترض شرایط قبولی در آزمون تسهیل خواهد شد.
نظر شما