پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ مرداد ۱۳۹۷، ۲:۳۱

امام جمعه گرگان:

مشکلات کشور را شفاف به مردم بگویید/ لزوم تزریق امید به جامعه

مشکلات کشور را شفاف به مردم بگویید/ لزوم تزریق امید به جامعه

گرگان- نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: شرایط کشور باید شفاف برای مردم روشن شود و بدانند مشکلات چیست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی شامگاه سه شنبه در دیدار با معاون پارلمانی رئیس جمهوری اظهار کرد: صحنه رونمایی از جت ساخت داخل را دیدم و علی رغم وجود مشکلات کمی راحت شدیم.

وی با انتقاد از عملکرد مجلس شورای اسلامی در مسائل اقتصادی کشور، گفت: ۱۸ میلیارد دلار در کشور پخش شد و این اتفاقات در مقابل دید مجلس رخ داد.

امام جمعه گرگان افزود: با تمام مشکلات اقتصادی جت جنگنده ای ساختیم که تماما بومی است اما باید هم به دولت و هم مجلس برای مشکلات اقتصادی تذکر داد.

وی با تاکید بر این که باید به مردم امید داد، تصریح کرد: آلمان و ژاپن بعد از جنگ کاملا ویران شدند اما مردم ایستادند و جلو رفتند زیرا امیدوار بودند.

آیت الله نورمفیدی خواستار تزریق امید به جامعه از تزریق مجلس و نمایندگان شد و اظهار کرد: اگر انسان به مسائل با عمق نگاه کند ناراحتی ها را جبران می کند زیرا هم ریشه مشکلات را می یابد و هم شرایط کشور را درک می کند.

وی ادامه داد: در برجام اعتقاد من این بود که اگر هیچ چیزی به دست نمی آوردیم، همین که مقابل ۶ کشور صنعتی دنیا بنشیند و دستاورد بیاورد پیروزی است.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر لزوم آگاه سازی مردم نسبت به مشکلات کشورف افزود: مردم روزانه سفره خود را نگاه و گرانی را احساس می کنند.

وی تاکید کرد: کشوری که توانسته جت جنگنده درست کند حتما می تواند در مسائل اقتصادی هم برنامه ریزی کند.

نورمفیدی با بیان این که شرایط کشور باید شفاف برای مردم روشن شود و بدانند مشکلات چیست، اظهار کرد: از سویی باید پیشرفت های کشور برای مردم بازگو شود و از سوی دیگر باید از نظر روانی و فرهنگی هم برای مردم کار شود زیرا اگر در جریان نباشند فضای مجازی دروغ های بزرگ به خوراک مردم می دهند.

نماینده ولی فقیه در گلستان خاطرنشان کرد: ائمه جمعه باید در این مساله وارد شوند و صداوسیما هم ورود پیدا کند.

کد خبر 4381660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha